St Etienne'e Marsilya çelmesi: 0-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
St Etienne'e Marsilya çelmesi: 0-0
St Etienne 0-0 Marsilya

Ligin altıncı sırasında bulunan St Etienne, sahasına Marsilya'yı ağırladı.

Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan maçta ilk ciddi gol atağı 28. dakikada ev sahibi ekipten geldi. Mignot'un kullandığı serbest vuruşa sağ ayağıyla dokunan Aubameyang, gol fırsatını dğerlendiremedi. 38. dakikada bu sefer Alonso'nun pasına şık bir sol ayak vuran Lemoine de takımına gol getiremedi. Kalan dakikalarda iki taraf da gol kaydedemeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının henüz ilk dakikasında Morel'in sol ayak vuruşuyla gole yaklaşan Marsilya, topu savunmanın uzaklaştırmasıyla gol kaydedemedi. 51. dakikada bu sefer Remy ile gole yaklaşan konuk ekip, rakip takımın savunma engeline takıldı. Kalan dakikalardaki St Etienne atakları ise Marsilya kalecisi tarafından etkisiz hale getirildi. 3 dakikalık uzatmada da gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sona erdi.

Auxerre 2-4 Bordeaux

Goller: Gouffran (1', 5'), Sane (9'), Plasil (47') / Kapo (68', 81')

Bordeaux, küme düşme hattında olan Auxerre deplasmanına konuk oldu.

Maçın henüz 1. dakikasında Obraniak'ın asistine sol ayağıyla dokunan Gouffran, takımını 1-0 öne geçirdi. 5. dakikada tekrar sahneye çıkan oyuncu, Sane'nin kullandığı serbest vuruşu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. 9. dakikada bu sefer Obraniak'ın kullandığı köşe vuruşuna kafayla yükselen Sane farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 3-0 sona erdi.

İkinci yarının ilk dakikalarına hızlı başlayan Bordeaux'da, 47. dakikada Jussie'nin asistini Plasil sağ ayağı ile kaleye gönderdi ve skoru 4-0 yaptı. Ev sahibi ekibin ilk golü ise 68. dakikada Kapo'nun lafa vuruşuyla geldi. Maçın skorunu belirleyen golü ise 83. dakikada tekrar Kapo'un sağ ayağı belirledi: 4-2.

Ligue 1'de bugün oynanan diğer maçlar şöyle:

Lorient 0-0 Dijon
Sochaux 1-0 Nancy
Toulouse 0-0 Nice
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli


Üst Alt