Spurse Detroitin tokadı: 102-71

Sponsorlu Bağlantılar

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
Spurse Detroitin tokadı: 102-71
Geçen senenin şampiyonu Detroit Pistons, NBA 2005 final serisinin 4. maçında rakibi San Antonio Spurs'u seyircisinin büyük desteği altında bozguna uğrattı: 102-71

Karşılaşmada evsahibi ekipte tam 7 oyuncu çift haneli sayı üretmeyi başarırlarken, en skorer oyuncular, 17 sayı, 5 ribaunt ve 7 asistle Chauncey Billups ve 17 sayı, 5 asistle Lindsay Hunter oldu. Pistons'da ayrıca Rasheed Wallace, 14 sayı, 8 ribaunt ve 4 blok, Tayshaun Prince 13 sayı, Antoine McDyess da 13 sayı ve 7 ribauntla galibiyete büyük katkı yaptılar.

Oldukça tutuk bir gününde olan San Antonio Spurs'de ise Tim Duncan'ın 16 sayı, 6 ribaunt ve 4 blokluk performansı, farklı skorlu yenilgiyi engelleyemezken, oyun kuruculardan Arjantinli Emanuel Ginobili, 12 sayı, 4 ribaunt ve 3 asist, Fransız Tony Parker da 12 sayı, 4 ribaunt ve 4 asistle oynadılar.

Bu galibiyetle Detroit Pistons Antrenörü Larry Brown, kariyerindeki 99. play-off galibiyetine imza atarak lig tarihinde en fazla play-off maçı kazanan 3. teknik adam unvanına erişti.

Maç sonunda San Antonio oyuncularının yüzündeki boş ve şaşkın bakışlar herşeyi anlatmaya yetiyordu.

Spurs oyun kurucusu Tony Parker maç sonrası "Bizi gerçekten baskı altında tuttular ve hücumda bir şeyler yapmamız izin vermediler. Bir çözüm bulmak zorundayız." dedi.

Detroit'in koçu Larry Brown "Bu akşam olağanüstüydük" derken "Tüm samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki, takımımla oynadığım en güzel maçtı, en iyi oynadığımızdı. Çok özel bir maç oldu" dedi.

5. maç Detroit'de 6. maç Spurs'un sahasında oynanacak.



( superspor )
 


seriFBurak

seriFBurak

Üye
her zaaman dedgm gibi detroit bu seriyi alaackdr.ama 10 haziran daki macı alablrse!
 

KaKa

Üye
osmanlııı... :bang: hayırlısı.. :D
 


Üst Alt