Spora Bugün Başladım Bir Kaç Sorum Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Spora Bugün Başladım Bir Kaç Sorum Olacak
Arkadaşlar spora bugün başladım. Kilo almak için başladım daha doğrusu. Bugün spordan sonra iştahım arttı. Ancak kendimi çok halsiz hissediyorum sanki hiç kanım kalmamış hep uykum geliyor. Harcadığım kaloriden dolayımı acaba bu. Bana şuan ne önerirsiniz. neler yemeliyim. Acilen 10 kilo almam gerekiyor çok zayıfım. Sizce bunu nasıl başarabilirim. Bana öneri verin ne olur. Neler yapmalıyım. Haftada 3 gün gidecem spora. Protein tozu kullanmalımıyım anterenörüm ilk aylarda önermiyoruz dedi. Ama çok zayıfım. Sizce kullanmaımıyım. Cevap yazarasnız sevinirim.
 


gutihaz1

gutihaz1

Üye
Spora başladım hemen protein tozu kullanayım hatasına düşme.Bence doğal beslen.Protein için özellikle yumurta peynir ton balığı gibi besinler öneririm.Pekmez bol enerji verir kiloda alırsın.
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben de yarın başlayacağım. Hem de seninle aynı sebeplerden dolayı. İlk başlarda tabi çok yorulursun bu normal. Vucudun hamlamış bir durumda çunku.
Ptotein toxunu ise onermem. Suni bir şey sonuçta. Karaciğeri çok yoruyor. Protein tozu yerine bol bol sut, peynir, yoğurt, ve et tuketmelisin. Hocanın sana bunları söylemiş olması lazımdı aslında.
 
Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 ay böyle kullanmadan gidecem çalışma programı oluşturduk ilk ay yüklenme olmaz dedi hoca. Ama ben çok acil kilo almak istiyorum. Olmadı 1 ay daha beklerim baktım kilo alamıyorum protein tozu kullanırım.
 
SHS

SHS

Üye
bende başlayalı bir ay oldu, bende kilo almak şekle girmek için gidiyorum, önemli olan düzenli beslenmek ve boş günde de evde egsersiz yapmak birkaç kilo aldım bile. ilk haftalar çok zorlanıyordum ama şimdi severek gidiyorum herşeyin düzene girmeye başlıyor, çalışmaya bağlı kas ağrısı dışında kendimi dinç hissediyorum, hem streste atıyorum, hayatta bırakmam spor yapmayı bundan sonra :)
 

KırcalıHolding

Üye
Günde 6 öğün yemek ye ama yağ tuz şeker hamur kesinlikle olmasın..sabahları bol yumurta beyazı lor peyniri domates gibi proteinli besinler ye öbür öğünlerde normal yemek ye.sporu düzenli yap kesinlikle aksatma heryerin ağrısada devam et acıların 1 ay sonra falan geçer..her 2 ayda bir vücudunu 1 hafta dinlendir...dinlenmeyi sakın ama sakın aksatma...sistemi özetliyecek olursak ağırlıklarla kası parçala sonra beslenerek kası tamir et daha sonra dinlenerek kasa yeni hücreler ekleyip kas yaparak kilo almaya başla..kardiyo hareketlerindende kaçın..
 
Son düzenleme:
FK5896

FK5896

Üye
20 güne kadar bende spora başlamayı düşünüyorum. bende zayıf sayılırım ama, bence bu işte en önemli olan şeyler düzenli beslenmek ve sabretmek.
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Kilo almak istiyorsan tahin pekmezi karıştır 1 somun ekmeği bandır bandır ye :) 1 haftaya jumbo olursun
 

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
396
Haydar
mc muratx
Cevap
0
Görüntüleme
631
mc muratx
.eRCaN.
Cevap
0
Görüntüleme
1K
.eRCaN.


Üst Alt