<span class="linkzarea02">N9 alıyorum.Tavsiyeler.</span>

Sponsorlu Bağlantılar

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
<span class="linkzarea02">N9 alıyorum.Tavsiyeler.</span>
Arkadaşlar birazdan N9 almaya gideceğim.Sıfır almayacağım için 2.el alırken nelere dikkat edeyim?

pRime.

pRime.

Üye
üstteki kapak kırık mı değil mi ona dikkat et, cihazı açınca biraz gezin kamera uygulamasını açıp kamerayı kontrol et. Bağlantı var mı yok mu bunlara bak (bluetooth şebeke vs.)
ayrıca cihaz kaç gb ve kaça alacaksın?

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
üstteki kapak kırık mı değil mi ona dikkat et, cihazı açınca biraz gezin kamera uygulamasını açıp kamerayı kontrol et. Bağlantı var mı yok mu bunlara bak (bluetooth şebeke vs.)
ayrıca cihaz kaç gb ve kaça alacaksın?
teşekkürler yardımınız için.Gidip bakacağım telefonculara 400-450TL arası bir fiyata 16gb lık bakacağım.

- - - Eklendi - - -

N9 16gb siyah 450 TL ye aldım.Garantisi var dedi nereden sorgulaya bilirim?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
hocam şeye de mutlaka bak batarya durumuna bak o da önemli. 300 tl daha biriktirip sıfır alabilirsin aslında ama tabi sizin bileceğiniz bir iş.Şimdiden hayırlı olsun.

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
hocam şeye de mutlaka bak batarya durumuna bak o da önemli. 300 tl daha biriktirip sıfır alabilirsin aslında ama tabi sizin bileceğiniz bir iş.Şimdiden hayırlı olsun.
batarya durumunda iyi yazıyor.Alet çok temizdi yoksa almayacaktım.Şuan içim hiç problem yok bütün işlevleri çalışıyor.Gerçekten süper bir telefon N9.çok beğendim.

pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler yardımınız için.Gidip bakacağım telefonculara 400-450TL arası bir fiyata 16gb lık bakacağım.

- - - Eklendi - - -

N9 16gb siyah 450 TL ye aldım.Garantisi var dedi nereden sorgulaya bilirim?
hayırlı olsun, garanti nereden?

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Son sürüm yüklü cihazında sorun yok yani :)

buradan sorgulama yapabilirsin imei nosu ile

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6356186' Alıntı:
Son sürüm yüklü cihazında sorun yok yani :)

buradan sorgulama yapabilirsin imei nosu ile
kvk'dan garantisini sorguladım.garantisi devam ediyor gözüküyor.Birde finlandiya üretimiymiş.Bir sorun çıkmaz,kazasız belasız kullanırım inşallah.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hayırlı olsun. sıkıntınız olursa buradaki herkes bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışacaktır, kolay gelsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kvk'dan garantisini sorguladım.garantisi devam ediyor gözüküyor.Birde finlandiya üretimiymiş.Bir sorun çıkmaz,kazasız belasız kullanırım inşallah.
Garantisi devam ediyorsa sorun yok o halde hayırlı olsun :) Öncelikle yapmadıysanız ayarlar+cihaz+gps ve konumlama+ cihaz konumlama ve mobil veri bağlantisini kapalı hale getirin batarya kullanımı açısından

fLuke!

fLuke!

Üye
Hayırlı olsun. :)

scorpion11

scorpion11

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.Yanlız arkadaşlar verdiğim linkteki gibi cihaz biraz ısınıyor.İnternette gezerken bariz bir şekilde ısınma var.Sizlerde durum nedir?

SouLW3

SouLW3

Üye
aynen bendede isiniyor ama bendr oc ve faster n9 var ondan dolayi olabilir

pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler.Yanlız arkadaşlar verdiğim linkteki gibi cihaz biraz ısınıyor.İnternette gezerken bariz bir şekilde ısınma var.Sizlerde durum nedir?
yazılım sürümünüz nedir?

fnldstntn

Üye

Okadar ısınma normaldir...Şarjda kullanmamaya dikkat edersen sorun olmaz....Her telefon ısınır....

pRime.

pRime.

Üye
bende pr1.2'de internete girerken ısınma oluyordu.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
halen çok ısındığını düşünüyorsanız uygulamalarda "conky" diye bir program var. zararsızdır. sadece sistem bilgilerini görüntülemeye yarar. onu yükleyin sisteminizin sıcaklığını söyleyin bizde ona göre yorum yapalım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt