Sow'a koruma kalkanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sow'a koruma kalkanı


Üst üste gelen sakatlıklar yüzünden Bursaspor maçı öncesi sıkıntılı günler yaşayan teknik direktör Aykut Kocaman, bunların üstüne bir de Sow sorunuyla boğuşmak zorunda kaldı.

Senegal ile Fildişi Sahili arasında oynanan Afrika Uluslar Kupası Play-Off rövanş maçı, konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sürerken, tribünler ayaklanmış, çıkan olaylar sonrası karşılaşma tatil edilmişti. Senegal, bu olaylar sonrası kupaya veda etmek zorunda kalınca, Sow’un da büyük bir üzüntü yaşadığı ve moralinin çok bozuk olduğu belirlendi.

Bunların üstüne bir de eski kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın, Sow’un müzmin sakat olduğunu iddia edip, teknik direktör Aykut Kocaman’ı suçlamalarda bulunmasının eklenmesi, tecrübeli hocayı kara kara düşündürmeye başladı. Oyuncusunun gelişmelerden haberdar olunca, zaten bozuk olan moralinin iyice yerlere inmesinden endişe eden Kocaman’ın, kendisini terapiye alacağı belirlendi. Aykut Kocaman, yapacağı konuşmalarla Sow’un moralini düzeltip, Bursaspor maçına hazırlamaya çalışacak.

Bu arada Ertuğrul Karanlık’ın iddiaları konusunda konuşmayan Kocaman’ın, yakın çevresine, “Bu, bana değil, kulübe yapılmış bir saldırı. Son zamanlarda örneğini sıkça yaşıyoruz” dediği, yöneticilerin de iddiaların Alex krizinin hemen ardından ortaya atılmasının manidar olduğunu vurguladığı belirlendi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
sow ile ilgili herhangi bir sorun yok
Adam çıkıyor çatır çatır oynuyor golünü de atıyor
Gerisi hikaye . Boş konuşmalar ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt