Sow durmak bilmiyor ... Yine attı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sow durmak bilmiyor ... Yine attı ...



Sow, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirerek, soruları yanıtladı.

Sarı-lacivertli futbolcu, son haftalarda attığı goller hatırlatılarak yöneltilen Süper Lig'e alışıp alışmadığı yönündeki soruya ''Özellikle ilk geldiğimde ben de epey şaşırmıştım. İlk dönemlerde adaptasyon sürecimin biraz daha çabuk olmasını istiyordum. Ama şu an için kendimi çok iyi hissediyorum. Süper Lig'i de çok seviyorum. İyi bir şampiyona. Fenerbahçe gibi büyük kulüpte oynamaktan keyif alıyorum'' şeklinde cevap verdi.

Gençlerbirliği karşısında ilk yarıyı zor geçirdiklerini, çok iyi oynadıklarını söyleyemeyeceğini kaydeden Sow, ''Sürekli geciktik, istediğimizi yapamadık. Özellikle Olympique Marsilya maçından sonra takımda belirli bir yorgunluk vardı. Ama ikinci yarı bambaşka bir Fenerbahçe vardı sahada. 3 gol daha attık ve iyi bir şekilde sonuçlandırdık'' şeklinde ifadeler kullandı.

Attığı estetik gollerin hatırlatılması üzerine de Fenerbahçeli futbolcu, ''En iyisini yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiği kadarıyla gol atmaya çalışıyorum. Bugün rövaşata denemesi yaptım. Sevdiğim bir hareket. Ama kaleci de son derece iyiydi'' diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt