Sony'nin Yeni Nesil Telefonlarının Tamamen Yeni Bir Tasarıma Sahip Olacağı Şirket Yöneticisi Tarafın

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony'nin Yeni Nesil Telefonlarının Tamamen Yeni Bir Tasarıma Sahip Olacağı Şirket Yöneticisi Tarafın
Sony'nin alışılagelmiş OmniBalance tasarım anlayışını yeni akıllı telefon modellerinde kullanmayacağı, şirket yetkilileri tarafından da doğrulandı.



Sony'nin tüm akıllı telefonlarını, resmiyette OmniBalance olarak bilinen tek bir tasarım çizgisine dayandırmaya yönelik çabaları, şirket cihazlarının hayranları olsun veya olmasın kesinlikle etkileyici bir anlayış. Çoğu akıllı telefon üreticisinin neredeyse her yıl tasarımlarını radikal bir şekilde değiştirdiği bir sektörde Sony, sürekli olarak aynı tasarımı kullanma yolunu seçmişti.

İyi bir tasarıma olan bağlılık alkışlanacak bir şey olsa da, OmniBalance'ın tanıtılmasından bu yana akıllı telefon pazarının ilginç değişimlere sshne olduğunu söylemeye gerek yok. Şirket, bu tasarımda, güç tuşu üzerinde parmak izi tarayıcı gibi geliştirmeler yapmış olsa da gelinen noktada, bu tasarının ömrünü doldurduğu düşünülüyor.

Ve sonunda, geçtiğimiz günlerde Sony'nin OmniBalance tasarım anlayışını, Mirai kod adı verilen yeni bir tasarım çizgisi ile değiştirmeye karar verdiğini iddia eden bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu gerçekten harika bir haber olabilir ancak sadece forum mesajlarından kaynaklanan söylentiler ne kadar güvenilir olabilir ki? Ancak, yetkili bir Sony çalışanı, yeni bir tasarıma sahip Sony akıllı telefonun yakında gün yüzüne çıkacağını söylemesi ile bu iddialar da geçerlilik kazanmış oldu.

Bu bilgi, Sony Hindistan genel müdürü Kenichiro Hibi'nin The Indian Express'e verdiği röportajda ortaya çıktı. Sony'nin yeni bir tasarım dili kabul edip etmeyeceği sorulduğunda, Hibi şu şekilde yanıt verdi:

Sony Xperia X serisi piyasada bulunmaya devam ettiği süre boyunca bir çokluortam dizaynı oluşturduk. Ayrıca, yeni nesil ürünler üretmeyi planlıyoruz ve cihazlardan tamamen yeni bir tasarım bekleyebilirsiniz.
Kenichiro Hibi açıklamalarında ayrıntılara girmekten kaçınırken, rakiplerin bir çoğunun çerçevesiz uzun boylu ekranlı tasarımlara geçiş yaptığını da kabul ediyor.

Sony, Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde ve yılın sonlarında Eylül ayında düzenlenen IFA fuarında geleneksel olarak önemli akıllı telefonlarını yılda iki kez tanıtmayı tercih ediyor. Yeni nesil Sony akıllı telefonlar için resmi olarak onaylanmış bir tanıtım tarihi olmasa da, önümüzdeki Şubat ayında bu cihazları görmeyi bekliyoruz.
Sony'nin Yeni Nesil Telefonlarının Tamamen Yeni Bir Tasarıma Sahip Olacağı Şirket Yöneticisi Tarafın
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Hatalarını anlamislar demekki tasarımcılar çalışsın biraz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bi zahmet çağa uydursunlar
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Açıkçası ben Sony gibi bir firmanın bu kadar uzun süre tuğla gibi aynı tasarımda cihaz çıkartacağını hiç düşünmemiştim inşallah daha iyi tasarımlara geçiş yaparlar.
 
phasan

phasan

Üye
Güzel bir tasarım olacak

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ben beğeniyordum tasarımlarını eskilerini özellikle alt boşlukları ışık olarak kullanmaları hoş bir görsellik sunuyordu . Şimdiki tam ekranları telefon diye almam televizyon diye alırım . Ne gerek var kocaman televizyona.
 


Üst Alt