Sony'den Yeni S Serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sony'den Yeni S Serisi
Sony Walkman S: Yeni bir mucize mi?

Sony'nin S serisi Walkman'leri henüz piyasaya çıkmadı; ama internette tam gaz tartışılıyor.

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3201

İncelik, müzik ve videoları sorunsuz çalıştırması, uzun batarya ömrü ve FM radyosu ile S serisi Walkman'ler kulağa hoş geliyor. Fakat kimi kullanıcılar tasarımda aynı başarının sağlanmadığını savunuyor.

Özellikle mor ve pembe modellerin erkek kullanıcılar tarafından pek de hoş karşılanmadığını itiraf etmemiz gerekiyor. Fakat kırmızı ve siyah modelleri gerçekten de güzel görünüyor.


Tabi bir de üst kısma yerleştirilmiş hoparlör var... Bu hoparlörün tasarıma büyük darbe vuracağı internet forumlarında çok sık dile getirilen bir konu. Aslında bazılarının abarttığı gibi bakmıyoruz S serisi Walkman'lere. Çünkü kimi yerlerde kulaklık kullanmanıza gerek olmayacak ve mp3 çalarınızın dışarıya direkt ses vermesini isteyeceksiniz. İşte bu noktada S serisi adeta bir kurtarıcı rolü üstelenecek. Ayrıca devasa ekranı da çoğu kullanıcıyı tatmin edecek seviyede.


Renk konusunda biraz daha üzerinde çalışılmasını düşündüğümüz S serisinin piyasaya hangi bellek büyüklükleri ile sunulacağı henüz belirli değil ama 8 ve 16 GB gibi büyük boyutlarda sunulması ürünün başarı sağlamasını birinci elden etkileyecektir. Ayrıca gürültü engelleyici özelliğinin bulunması da S serisinin tutulmasını sağlayacak başka bir etken olacak gibi...


Bilgi için: Sony Eurasia
Telefon: (216) 633 98 00
 
  • Beğen
Tepkiler: anl_tr
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
paylaşım için teşekkürler adem en kısa sürede ürünün incelemesini ekleyecegim.
Artık mp3 playerlarda dokunmatik dönemi girdigi için bence istedigi başarıyı sony sağlayamayacak.Bu yuzden bir an önce samsung gbi dokunmatik ekranlı mp3 playerlar çıkartması gerekiyo
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt