Sony'den Kötü Haber Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony'den Kötü Haber Geldi
Sony, Xperia Play kullanıcılarını epey üzecek bir karara imza attı. Peki Sony Xperia Play için alınan bu üzücü karar ne? Bilgiler haberimizde.
Sony'nin donanımı ile olmasa da görünümü ve destekleri ile oyun telefonu olarak piyasaya sunduğu Xperia Play için kötü haber geldi.
Firma Xperia Play'i Android 4.0 ICS güncellemesi alacak akıllı telefonlar modelleri arasından çıkardı.
Qualcomm'un 1 GHz hızında çalışan tek çekirdekli Snapdragon MSM8255 işlemcisine, Adreno 205 grafik birimine sahip olan Xperia Play, 512 MB RAM ile piyasaya sunulmuştu.
Sony'nin bu kararı almasındaki sebep olarak Xperia Play'in güncellemeden sonra akıcı bir oyun deneyimi sunamıyor olması olarak gösteriyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesinden sonra pek çok eski nesil Xperia kullanıcısı pişman olmuş durumdalar. Özellikle 512MB RAM, ICS ile pek efektif kullanılamadığı yönünde kullanıcılardan gelen şikayetler epeyce bir fazla.
Samsung Galaxy S2'de ICS güncellemesinden sonra kullanıcıların eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Pek çok eski oyun ICS'de çalışmazken, Samsung'un yeni güncellemesi ile pek çok sorun Galaxy S2'de baş göstermişti.
Xperia Play'e bundan sonra hiç bir güncelleme gelmeyecek mi bilemiyoruz. Sony, Xperia Play'in durumunu ilerleyen zamanlarda açıklığa kavuşturacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt