Sony Xperia Z5 Ultra için haberler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z5 Ultra için haberler geldi
Phablet severler gelsin buraya :eller:


4K çözünürlüğündeki ilk akıllı telefonunu gün yüzüne çıkaran Sony’nin yeni bir model daha sunma hazırlığında olduğu bilgisi geldi.


Almanya’da düzenlenen IFA 2015 etkinliğinde tüm teknoloji firmaları sergiledikleri en son teknolojiye sahip ürünleri ile boy gösterdiler. Bu firmalardan biride Japonya’nın dev ismi Sony oldu.

Sony firması Almanya’da düzenlenen etkinlikte üç yeni Xperia Z5 akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi. Bunlardan biri yeni amiral gemisi Xperia Z5 olurken diğer ise Xperia Z5 modelinin küçük versiyonu olan Xperia Z5 Compact oldu. Diğer bir telefonu ise üst seviyede konumlandırdığı Xperia Z5 Premium’un duyurusunu gerçekleştirdi. Xperia Z5 Premium’un en büyük özelliği ise ilk 4K ekran çözünürlüğüne ait akıllı telefon olması. Gelen sızıntılara göre Sony firması yeni bir 4K modelini duyurmaya hazırlanıyor. Sony’nin duyurmaya hazırlandığı yeni modelinin adı ise Xperia Z5 Ultra olacağı yönünde.



Sony’nin önümüzdeki yıl yeni Xperia modeli Xperia Z5 Ultra’yı tanıtacağı haberleri geldi. Yeni Xperia modelinin 4K çözünürlükte ekrana ve 23 megapiksel kamera özelliklerine sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Donanım ve tasarım açısından Xperia Z5 Premium’a benzeyen Xperia Z5 Ultra, daha büyük ekran ve daha yüksek pil kapasitesi ile gelecek. Ayrıca Xperia Z5 Ultra akıllı telefonun Snapdragon 820 işlemciye sahip olacağı söyleniyor. Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia Z5 Ultra’yı 2016 yılının Mart ayında kullanıcılara sunması bekleniyor.


http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/sony-xperia-z5-ultra-icin-haberler-geldi-h205086.html
 


0MG90

0MG90

Üye
@Invoke hadi yine iyisin, baya iyi özelliklerle geliyor :D
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kürek gibi oluyor bu ultralar :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt