Sony Xperia Z1′in düşük ışık kamera performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1′in düşük ışık kamera performansı
Xperia Z serisini amiral gemisi olarak belirleyen Sony, bu serinin ilk temsilcisi olan Xperia Z’yi bu senenin başında Las Vegas’da düzenlenen CES 2013 etkinliğinde duyurmuştu. IFA 2013 öncesi Sony 4 Eylül tarihinde yeni amiral gemisi üst seviye modelini duyurdu. Japonya kökenli firma bu modelini de Xperia Z1 olarak adlandırmış.


Sony Xperia Z1, bir öce ki model gibi 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmekte. Yonga seti olarak da Qualcomm’un 2.3Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Krait 400 işlemci içeren güçlü Snapdragon 800 yonga setinden güç alıyor.

2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi sunan yeni akıllı telefonun ön yüzünde 2MP, ön yüzünde de 20.7MP kamera yer almakta. Her iki kamera da 1080p Full HD video çekim yapabilme yeteneğine sahip. Daha önce çıkan dedikodularda Xperia Z1‘in kamerasının 4K video çekim yapabileceği iddiası gelmiş, ancak bu iddia doğru çıkmadı.

Sony Xperia Z1‘in arka kamerası 1/2.3-inç 20.7 megapiksel Exmor RS CMOS sensör içeriyor. Sony‘nin ödüllü G Lens’i ise f/2.0 odak uzaklığı ile gelmekte. Ayrıca BIONZ görüntü işleme motoru da daha kaliteli görüntüler sunmakta.

En çok merak edilen noktalardan bir tanesi de Xperia Z1‘in düşük ışıkta ki performansı. Bu konuda örnekleri aşağıda galeride bulabilirsiniz.









Sony Xperia Z1′in düşük ışık kamera performansı
 


blacktalon

blacktalon

Üye
Cok iyiymis gece cekimi
 

MaxipmaN

Üye
çok iyi
 
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Daha Kaliteli ve tamamını görmek üçün link ekliyorum
 
fk555897

fk555897

Üye
Tekefonun fotoğraf kalitesi çok başarılı.
 
comando_legend

comando_legend

Üye
gayet başarılı görünüyo
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bir 1020 değil tabi ama alıcam bu telefonu :D
 


Üst Alt