Sony Xperia Z1, Turkcell Aracılığı Ile Türkiye’de Ön Satışlarına Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1, Turkcell Aracılığı Ile Türkiye’de Ön Satışlarına Başladı
Japon teknoloji devi Sony‘nin Xperia ailesine yeni dahil ettiği akıllı telefon modeli Xperia Z1, Eylül ayının ilk haftası düzenlenen IFA 2013 Etkinlikleriçerçevesinden resmi olarak duyurulmuştu.



Resmi tanıtımın ardından yurt dışında satışa sunulmaya başlayan akıllı cihaz, Turkcell aracılığı ile ise Türkiye pazarındaki yerini aldı. Ülkemizin en büyük cep telefonu operatörlerinden biri olan Turkcell, Sony Xperia Z1‘in ön satışlarına başladı.

Siyah, beyaz ve mor renk seçenekleri ile duyurulan model, Turkcell‘in çevrim içi mağazası üzerinden ön satışlarına başladı. IP58 sertifikasına sahip olan suya ve toza dayanıklı yapısı ile dikkat çeken model, 2199 TLpeşin fiyatı ile satışa sunuluyor.

11 Ekim tarihi itibari ile teslimatları gerçekleştirilmeye başlayacak olanXperia Z1, 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğündeTriluminos X-Reality dokunmatik ekrana sahip. Cihaz yazılım desteğini ise Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sisteminden almakta.

2.3Ghz dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç almakta olan model, 2GB sistem belleği içermekte. Arka yüzünde 20.7MP kamera barındıran model, 16GB dahili veri depolama alnını microSD kart desteği sayesinde 64GB’a kadar yükseltebilmekte.

Sony Xperia Z1, Turkcell aracılığı ile Türkiye’de ön satışlarına başladı
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


boran9999

boran9999

Üye
Donanım üst düzey ama Kontraks problemi Z1 dede cözümlenmemiş enteresan.
 
Invoke

Invoke

Üye
Haber için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: HighCore
fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel bir telefon.
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kamerada İddalı Bakalım Lumia 1020'yi Geçebilecek mi ?
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Cok pahali.32gb g2 1799a satilirken buna para vermem sahsen
 


Üst Alt