Sony Xperia Z GPS Yardımm!

Sponsorlu Bağlantılar

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z GPS Yardımm!
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bundan iki gün önce Turkcellden Sony Xperia Z aldım..Telefonu yeni yeni keşfetmeye filan başladım kurcaladıkça vs..Neyse Haritalara girdiğim zaman konumumu bul diyorum ama Lütfen Google Konum Bildirimini Etkinleştirin diyor..Ayarlardan filan baktım öyle birşey Etkin gözüküyor tekrar tekrar denedim ama yine hep aynı hatayı verdi ne yapmalıyım daha önce android kullanan arkadaşlarında başına gelmiştir belki böyle birşey veya xperia z si olan arkadaslarda da aynı sorun mevcut mu ? Şimdiden Teşekkürler..
 


ozgur_473

Üye
ayarlar>konum>gps ve wifi ile ilgili 2 secenek olmasi lazm ikisinide tikle oyle dene
 
  • Beğen
Tepkiler: alpereno

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi tikli..çok ilginç şarzım bitti yoksa ekran görüntüsünü paylaşıcaktım dolunca paylaşırım..Merak ettiğim genel olarak mı böyle bir sorun var acaba beklemiyordumda değil böyle ufak tefek sorunlar sonuçta yeni çıkmış bir telefon
 

ozgur_473

Üye
Oda olmadiysa guc denetimi widget i ile dene bi de bluetooth un sagindaki simge acik olsun
 
fk555897

fk555897

Üye
Google hesabı oluşturdun mu? Hesap oluştururken soruyordu herhalde.
 

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ilginize halletim nasıl halletiğimide şöyle açıklayayım..yer bildirimi yapmak istedim sosyal paylaşım sitesinden bir ekran çıktı bildirimi etkinleştirmek istermisiniz diye bende evet kabul ediyorum filan dedim düzeldi.. :) çok teşekkür ederim telefon hakkında sorularınız varsada elimden geldiğimce yardımcı olabilirim ama şuana kadar gözlediğim çok çabuk ısınıyor ve hoparlör sesi tatminkar değil fakat gayet net.. İyi günler :)
 
legolas29

legolas29

Üye
Hayirli olsun hayalimdeki telefon:) kaca aldin hacı
 


Üst Alt