Haber Sony Xperia XZ2'ye Ait Olduğu İddia Edilen İlk Görüntü İnternete Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ2'ye Ait Olduğu İddia Edilen İlk Görüntü İnternete Sızdırıldı
Sony'nin Çerçevesiz tasarıma sahip ilk akıllı telefonu olması beklenen Xperia XZ2'ye ait olduğu iddia edilen bir görüntü internete sızdırıldı.


Japon teknoloji devi Sony, 2017 yılında akıllı telefon pazarında önemli bir trend haline gelen "Uçtan uca ekran" ve "Çerçevesiz tasarım" akıllı telefon modellerine ciddi bir rakip getirme hazırlığında. Sony Xperia XZ2'ye Ait olduğu iddia edilen ve CAD çizimlerini oluşturulan bir görüntü internete sızdırıldı. Önceki bir sızıntıya, Sony'nin gelecekteki amiral gemisini tanıtım tarihi, tasarımı, fiyat ve çıkış tarihi hakkında detaylar ortaya çıkmıştı.

Bugün ortaya çıkan görüntü ile yeniden tasarlanan Sony tasarımına bakıyor olabiliriz ve cihaz kesinlikle minimum "alt ve yan çerçeve" ile "tam ekran" benzeri bir tasarıma sahip görünüyor. Ancak, ön kamera ve diğer sensörler gibi donanım bileşenleri için ön tarafta kalın bir çerçeve de üstte yer alıyor. Buna rağmen Sony telefonların karakteristik özelliği olan kamera kurulumu ve buna bağlı bir deklanşör tuşu da tasarımda dikkat çeken diğer ayrıntılar arasında yer alıyor.



Telefonun teknik özelliklerine bakarsak, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip olduğunu görüyoruz ki bu da akıllı telefonun Sony tarafında premium seviyede konumlandırılacağını gösteriyor. Ancak, Snapdragon 845 yonga seti üretiminin başlarında Galaxy S9 için rezerve edildiğini de hatırlatalım. Bu arada, 12MP çift arka kameraya sahip olacsk olan Xperia XZ2'ye oldukça iddialı bir de ön kamerası bulunacak.

Bununla birlikte, en dikkat çekici olan şey ise teknik listesinden bakıldığında 5.5 inç olacağı görülen Triluminous ekranın, oldukça kompakt bir gövdeye sığdırmayı başarmış olan yeni tasarım oluyor. Listelenen 1080p ekran çözünürlüğü, aynı zamanda Xperia XZ2'nin iyi bir pil ömrüne sahip olabileceği anlamına gelirken, 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı ise aslında 2018 amiral gemisi bir cihaz için minimum özelliklerden olacak

Sony, Xperia XZ1 amiral gemisini piyasaya sunmak için yaz aylarına kadar beklemiştim. Umarız, Xperia XZ2 de benzer bir tarihte sunulması ve daha erken bir dönemde pazardaki yerini alır.
Sony Xperia XZ2'ye Ait Olduğu İddia Edilen İlk Görüntü İnternete Sızdırıldı
 


0MG90

0MG90

Üye
Böyle bir şey paylaşılmış. Konsept mi gerçek mi bilemem. :ehe

 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Eğer yan çerçeveler sıfıra yakın olursa ( nubia z17 veya z17S modelleri gibi ) o zaman şahane olur :eller:

ama xiaomi mi mix 2 vs gibi yanlar da çerçeveli olursa hiç hoş durmuyor çerçevesiz adı altında çerçeveli cihaz oluyor :D
 


Üst Alt