Sony Xperia X ve X Compact için yeni güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia X ve X Compact için yeni güncelleme geldi
Sony, Xperia X ve X Compact adındaki modelleri için Ocak ayı Android güvenlik güncellemesini de içeren yeni güncellemeyi yayınladı



Geçtiğimiz sene bir çok yeni model ile pazarda adından söz ettiren Sony, Şubat sonunda MWC'de üç önemli modelini sunmuştu. Bu yeni akıllı telefonlardan birisi de Sony Xperia X olmuştu. Bu akıllı telefonun ayrıca küçük bir versiyonu da yine geçtiğimiz sene içerisinde Eylül ayında sunulmuştu. IFA 2017'de gün yüzüne çıkan cihaz da Xperia X Compact adı ile sunuldu.



Sony, Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemini cihazlarında kullanıyor ve her iki model de ilk olarak Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi sürümü ile pazara sunuldular. Ancak kısa bir süre önce Sony, her iki akıllı telefonu için de Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamıştı.

Sony, ayrıca akıllı telefonları için aylık Android güvenlik güncellemeleri de yayınlıyor. Son olarak da Sony Xperia X ve X Compact modelleri için yeni bir güncelleme geldi ve bu yeni güncelleme Ocak ayı Android güvenlik güncellemesini de içeriyor. Güncelleme yapım numarası ise 34.2.A.0.292 olarak belirlenmiş.

Sony Xperia X, 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB RAM, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 650 yonga seti 23MP arka kamera, 13MP ön kamera ile sunulmuştu. Sony Xperia X Compact ise 4.6" 1280x720 piksel HD ekran, 3GB RAM, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 650 yonga seti, 23MP arka kamera, 5MP ön kamera ile geldi.
 


Üst Alt