sony xperia u aldım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia u aldım yardım
evet arkadaşlar bügün yeni bir xperia u aldım cihazı beğendim ama açık uygulamaları ve dosya yöneticisi bulamadım bide forumda paylaşılan oyunları nasıl yüklerim yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.

taylan08

Üye
dosya yöneticisi samsunglar gibi dahili gelmiyor ne yazıkki marketten indirmen gerekli es file manager diye aratırsan bulursun bence gayet güzel ve kullanışlı bir program. oyun konusunda forumdan yüklemek istersen ilk önce .apk uzantılı bir dosya olur onu yüklersin bide sd data dediğimiz oyunun dosyalarının oldugu klasör vardır ve forumda belirtilen yere kopyaladıgımızda oyun çalışacaktır

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
sadece apk yi atıp dosyaları wifi ile indiremezmiyim bide açık uygulamalara nasıl bakabilirim androide yeni geçtim pek fazla bilgim yok

taylan08

Üye
bazı apk dediğin gibi uyumlu oluyor ama bazılarında malesef wifi den indirmiyor çalışan uygulamalara uygulamar bölümünden bakabilirsin yada home tuşuna basılı tutarak uygulama geçmişine bakabilirsin

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
bence fiyat / performans kralı bir android aldın. 550 tl bütçem olsa kesinlikle alırım. Bence en iyi android stiline sony sahip.Bol bol güncelleme alacak iyi kullanmalar.

Bu arada telefonda 4 gb hafıza oyun uygulama yüklerken bazı sorunlar çıkarabilir forumda hafıza kartına sd dosyalarını yükleme gibi konular var yardımcı olacaktır.

taylan08

Üye
bence fiyat / performans kralı bir android aldın. 550 tl bütçem olsa kesinlikle alırım. Bence en iyi android stiline sony sahip.Bol bol güncelleme alacak iyi kullanmalar.

Bu arada telefonda 4 gb hafıza oyun uygulama yüklerken bazı sorunlar çıkarabilir forumda hafıza kartına sd dosyalarını yükleme gibi konular var yardımcı olacaktır.
ne yazıkki xperia u ya hafıza kartı takılmıyor

taylan08

Üye
sim kart :) üzerindeki resme bak :)

sinan627

sinan627

Üye
xperia u 4gb olan modeli birde hafıza kartı takılan modeli var ve kart takılanın fiyatı 100 lira civarında daha yüksek diye biliyorum

samikayaa

samikayaa

Üye
arkadaşım xperia u da dosya yöneticisi yok onun yerine sistemle beraber gelen astro programı mevcut oradan gireceksin

Takipçi Satın Al

Üst Alt