Sony Xperia C4 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia C4 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi geldi
Sony Xperia C4 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı…



Google, geçtiğimiz sene Ekim ayında Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemini sunarken, teknoloji devinin bu işletim sistemini sunmasının ardından Android işletim sistemini kullanan üreticiler de güncelleme çalışmalarına başlamışlar ve bazı yol haritaları da firmalar tarafından açıklanmıştı.



2015 içerisinde önemli modeller Android Marshmallow güncellemesi almaya başlamıştı ve 2016’da da güncellemeler farklı modeller için gelmeye devam edecek.

Sony de güncelleme alacak olan akıllı telefon modellerini listelerken, bunlar arasında Sony Xperia C4 adındaki model de yer alıyordu ve bu akıllı telefonun Android Lollipop almadan Android Marshmallow’a yükseltileceği ifade ediliyordu.

Ancak yeni gelen bir bilgiye göre yeni bir güncelleme Xperia C4 için sunuldu. Aslında güncelleme Xperia C4 Dual için sunulmuş durumda. Android 5.1 Lollipop güncellemesi gelirken, Sony’nin daha önceki sunduğu bilgilere göre bu güncellemenin yayınlanmaması gerekiyordu, ancak bazı durumlarda firmalar kararlarını değiştirebiliyorlar.

Güncelleme OTA üzerinden yüklenebilecek ve Xperia C4 için 27.2.A.0.155 ve Xperia C4 Dual için de 27.2.B.0.155 yapım numarasına sahip.

Sony Xperia C4 akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 1.7Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6752 yonga seti gibi özellikler içermekte.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-5-1-lollipop-guncellemesi-geldi-h215389.html
 


Üst Alt