Sony Vaio Y Serisi VPCY11S1E/S modeli ÜRÜN İNCELEMESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxatasagunxx

Üye
    Konu Sahibi
Sony Vaio Y Serisi VPCY11S1E/S modeli ÜRÜN İNCELEMESİ
Sony Vaio Y Serisi VPCY11S1E/S modeli ÜRÜN İNCELEMESİ

Sony Vaio Y Serisi laptop serisinin bu yeni modelinde yine işlemci gücü, RAM unsurlarıyla ve en yeni işletim sistemi bulunmasıyla, kullanıcısına en güncel teknolojiyi sunmaya devam ediyor.
Vaio Y Serisi laptopunuzun “VAIO” düğmesine basarak anında multimedya özelliklerini aktif hale getirirsiniz. Media Gallery adını verdikleri yazılım, anında açılarak, aradığınızı kolayca bulabilmenizi sağlayan düzenlemeler yapmanızı sağlar, web’e bağlanıp müzik tavsiyeleri alabilir, hatta ruh halinize uygun resim, müzik, fotoğraf bulmanızı bile sağlar. MusicStation’a bağlanabilirliği ile sınırsız müzik indirme servisinden faydalanmanızı sağlar.
Özel dokunamtik yüzey yazılımı sayesinde, dokunmatik ekranlarda olduğu gibi, parmak hareketlerinin manasını algılamayı başarabiliyor. Kaydırma, yakınlaştırma, uzaklaştırma,döndürme, pencereler arasında gezinme çok daha kolaylaşıyor.
Üzerinde bulunan “ASSIST” tuşuyla Vaio Y serisi laptopunuzun bakımın yapılmasını, sorunu varsa giderilmesini sağlar. En verimli ve en yüksek performansta çalışmayı hedefleyen siz kullanıcılar için, Vaio Y Serisi laptoplarda, bakım ve sorun giderme sadece tek tuşlamayla ( “ASSIST”) gerçekleştirilebilecek basitliğe indirgenmiştir.
Sony Vaio Y Serisi VPCY11S1E/S modelinde özetle 1.3 GHz Intel Core 2 Duo işlemci, 4GB RAM, 320 GB HDD, Windows 7 64 bit, Intel 4500MHD Max. 1760 MB Ekran Kartı donanım özellikleri ve 16.4 inç geniş ekran 16:9 en/oranında X-Brite ekran bulunmaktadır.
HDMI çıkışıyla 1080p HD çözünürlükteki görüntü ve sesi harici bir ekrana kusursuzca aktarmanız mümkün olacaktır.
VPC-Y 11S1E/S modeli Vaio Y serisine ait bu şık laptopta, Intel işlemci ailesinin yeni nesil mimarisine sahip, çift çekirdekli Core 2 Duo isimli işlemcisi tercih edilmiş. 1.3 GHz çekirdek işlem hızında ve 3MB Cache bellek bulunduran bu yeni nesil çift çekirdekli Core2Duo Intel işlemcinin kod adı SU7300.
Düşük enerji kullanımı ile öne geçen SU serisi işlemciler, kolay taşınabilirliğin yanında uzun pil ömrü vaat eden laptoplar için biçilmiş kaftan.
Sony Vaio VPC Y-11S1E/S laptopta 4GB RAM miktarı uygun görülmüş. 800MHz saat hızına sahip olan bu RAM DDR3 türündedir.DDR3 teknolojisi, Ram- Yardımcı Bellek teknolojisinin son ürünüdür. DDR2 tipine nazaran çok daha hızlı rastgele veri erişimine imkan tanıyan bir özelliğe sahip olan DDR3 RAM tipleri artık yeni VAIO laptoplarda yaygınlaşmaktadır..
4GB yardımcı bellek kapasitesi de, işlemcinizi ve bilgisayarınızı yormadan, hızlı bir şekilde veri alışverişine imkan tanımaya elverişli bir miktarı kullanıcıya sunuyor. Aynı anda bir çok uygulamayı kullandığınızda 4 GB RAM miktarına sahip olmanın avantajını daha iyi anlayacaksınız.
320 GB Sabit disk kapasitesine sahip olan Sony VPC Y-11S1E/S modeli laptopta, HDD; 5400 RPM, devir/dakika dönüş hızına sahip, SATA, ****** ATA sabit disk özelliklerini taşıyor.
Windows 7 Home Premium işletim sistemi, ön yükleme olarak İngilizce ve Türkçe kurulum seçeneğiyle HDD’de hazır olarak Vaio VPC Y-11S1E/S laptop modelinde bulunmaktadır. İlk açılışta size sunulan yönerge ile kolayca kurabileceğiniz işletim sisteminizi, size özel yapılandırabilirsiniz. Geniş Recovery seçeneklerine sahip olan Y11S1E/S modeli laptopta, sistemi baştan aşağı fabrika ayarlarına döndürmek, yedekleme yapmak, istenilen tarihe dönmek, diski şifrelemek, verileri HDD’ye şifreli bit değerleriyle özel olarak kaydetmek veya silmek mümkündür.
Ses çıkışını da standardın dışına çıkaran Vaio Y11S1E/S Sony modeli laptop, Intel® High Definition teknolojisini kullanmaktadır. High Definition ses kalitesi ile film izlemek ve müzik dinlemek çok daha canlı, net ve etkili bir ses sistemiyle daha zevkli kılınacaktır.

Lithium-Ion battery (VGP-BPS21A) batarya kullanan Sony VPCY11S1E/S Vaio laptop modelinde, bataryadan kullanım süresi ortalama olarak 9 saat olarak gözlenmiştir. 13.3 inç LED aydınlatmalı ekrana sahip büyük ve parlak ekranlı laptoplar için gayet ideal bir süre.
Entegre Kamera özelliği de bulunan Sony Vaio VGN-FW550F/B modeli laptopta, MotionEye WebCam dahili olarak bulunmaktadır. Bu sayede, ekstra bir Webcam masrafından kurtulur ve gittiğiniz her yerde, laptopunuzla birlikte görüntülü sohbet için zahmetsiz, kurulu bir sisteme sahip olursunuz. Sadece MotionEye Webcam özelliğiyle sınırlı kalmayıp, sohbetleriniz için dahili mikrofonunun da bulunduğunu unutmadan söyleyelim.
Cache (keş) diye tabir edilen bellek miktarı çift çekirdek teknolojisi ile birlikte hayatımıza giren bir teknolojik yenilik olmakla beraber, 3MB yardımcı belleğe sahip Intel Core 2 Duo işlemciniz, kendi içinde daha hızlı veri akışını sağlamak için bu belleği de RAM gibi kullanmaktadır. (arzu ederseniz Intel firmasının resmi sitesinden ayrıntılı özelliklerine ulaşabilirsiniz.) Bizce bu işlemci gücü bir laptopu masaüstü performansına taşımaya yetecektir. Tabi şimdi sıralayacağım ek özellikler ile.

Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1760 MB Ekran Kartı tercih edilen Sony Vaio VPCY11S1E/S laptop modelinde, paylaşımsız olarak 1GB RAM ve Anakarttaki RAM ile birlikte gerektiğinde MAX: 1760 MB kapasitesine çıkmaktadır. Bu da sizin hem Blu-Ray gibi yüksek grafik işlem çözümü gerektiren HD çözünürlüklü filmleriniz için, hem de Photoshop gibi grafik yazılımlarını kullanabilmeniz için, ayrıca Oyun severlerin ileri düzey oyunları için gayet ideal bir ekran kartıdır.
Tabi iş sadece ekran kartıyla bitmiyor. 16.4 inç geniş ekran özelliğinde, 16:9 en-boy oranına sahip, sinematik ve parlak ekrana sahip VPC Y 11S1E/S Sony Vaio modeli laptopta, LCD ekran VAIO SCREEN özelliğinde sahip. 1366 x 768 çözünürlüğe sahip LCD ekranla Sony VPC-Y 11S1E/S Vaio, modeli laptopun görselliği de cezp edici ve kendini diğer laptoplardan ayıran özgün özelliğidir.
802.11b/g/n kablosuz internet alıcı sistemi, webcam, mikrofon, hoparlör gibi bileşenlere sahip Vaio VPC-Y 11S1E/S modeli laptopta, aynı zamanda çevre birimlere bağlanabilirlik açısından baktığımzda, Hafif ve sağlam magnezyum alaşımlı kasa tasarımı ile toplam ağırlığı sadece 1.78 kg. Çevrebirimi zenginliği ve kablosuz bağlantı seçenekleriyle de göz dolduran Sony Vaio Y Serisi laptoplar üzerinde küçük olmasına rağmen, 3 adet USB2.0 bağlantısı, i.Link bağlantısı, harici ekran veya projektör için VGA çıkışı, memory stick kart okuyucu, SD kart okuyucu, HDMI (yüksek tanımlı ses-görüntü-kumanda sinyalleri aktarım) çıkışı, ethernet girişi bulunmaktadır. Liste olarak;
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps bağlantısı 1 adet,
DC in giriş,
SD Kart Okuyucu 1 adet,
1 adet de Memory Stick tipi kartların okuyucu yuvası,
Microphone Jack- Mikrofon girişi 1 adet,
3 adet USB2.0 girişi,
1 adet VGA görüntü çıkışı,
1 adet Audio out (kulaklık çıkışı),
Express Card Slot-Ekspres kart yuvası ve son olarak da HDMI çıkışı.
bulunmaktadır.
VPCY11S1E/S, VPC Y11S1E/S, Y11S1E/S

--------------- Ekleme ---------------

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt