• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Sony Psp Için Bellek Kartı Adaptörü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sony Psp Için Bellek Kartı Adaptörü
Sony PSP oyun konsolu normalde sadece Memory Stick Duo tipinde bellek kartlarını kullanıyor, bu kartların kapasitesi de şimdilik en fazla 2GB düzeyinde. Bu sınırlamayı aşmak isteyenler için geçtiğimiz aylarda 4GB sabit disk üretilmişti, şimdiyse depolama teknolojinizi kendiniz seçebileceğiniz bir ürün piyasaya sunuldu. Neo 2 in 1 Mini-converter for PSP ismiyle satılan ürün, PSP'nin bellek kartı yuvasına ince bir kabloyla takılıyor ve böylece PSP'ye Compact Flash ya da "Duo" tipinde olmayan Memory Stick bellek kartlarının takılmasına olanak sağlıyor. SD ve MMC kartlar da cihazın desteklediği formatlar arasında.
<div align="center"></div>
Ürün şimdilik sadece 4GB MicroDrive disk ile birlikte satılıyor ama ileride sürücü olmadan sadece adaptörün de satılacağı belirtiliyor. 4GB disk ile birlikte fiyat 169&#036; olarak belirlenmiş. Bu ürünün rakibi olan, Datel firmasının 4GB sabit disk ürününün yanında yüksek kapasiteli özel pil ile birlikte 179&#036;&#39;a satıldığı düşünülürse, Neo Mini Converter&#39;in cazibesi düşük.
<div align="right">-DHW</div>
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
PSP Muhteşem bir alet..
 

maavii

Üye
ekonomik ve iyi olur tabi ama bunu psp ye takarsan tüm karizması gider yaw. bunla dolaşılmaz ki ayrıca. yapıyorsalar ucuz yüksek hafızalı memory stick duo pro yapsınlar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
1K
inbelen
inbelen
Cevap
1
Görüntüleme
345
Cezzbedici3
inbelen
Cevap
4
Görüntüleme
412
Cezzbedici3


Üst Alt