Sony- ericsson xperıa x2

Sponsorlu Bağlantılar

thecabbarman

Üye
    Konu Sahibi
Sony- ericsson xperıa x2
S ony Ericsson, sınıfında en iyi e-posta çözümlerini ve multimedya deneyimini sunan yeni Windows cep telefonu Sony Ericsson XPERIA X2'yi tanıttı. Kesintisiz iletişimin anahtar kelime haline geldiği günümüz dünyasında kullanıcılar e-posta mesajlarını, ajanda bilgilerini anında senkronize edebiliyor, Microsoft Office Mobile belgelerini okuyup düzenlemeler yapabiliyor ve nerede olurlarsa olsunlar sevdiklerine ve meslektaşlarına erişebiliyorlar.

Tavsiye et
Adınız Soyadınız: Arkadaşınızın adı: Arkadaşınızın e-postası: Gönder!




Sony-Ericsson XPERIA X2 cep telefonu
Sony-Ericsson XPERIA X2 cep telefonunun dikkat çeken diğer bir özelliği de sıklıkla kullanılan uygulamalara hızlı erişim sağlayan SlideView fonksiyonu. Telefon rehberi, mesajlar, medya ve diğer içeriklerle süratli etkileşim sağlayan SlideView özelliği kullanıcıların gelen aramalara, etkinliklere, e-postalar ve yazılı mesajlara genel bir şekilde göz atabilmelerine olanak tanıyarak önemli noktaları kaçırmamasını sağlıyor. QWERTY klavye destekli mesajlaşma ile Windows Mobile kullanıcıları sunumlarını büyük ekran televizyonlarda gerçekleştirebiliyorlar. Sony Ericsson XPERIA X2 tüm bu özellikleriyle genel ofis işlemlerini çocuk oyuncağı haline getiriyor.



Sony-Ericsson XPERIA X2 paket içeriği
• XPERIA X2 cep telefonu
• Batarya & Şarj cihazı
• MH500 stereo taşınabilir hoparlör
• USB kablosu & TV çıkış kablosu
• 4GB SanDisk microSD hafıza kartı
• XPERIA X2 kullanım kılavuzu



Sony-Ericsson XPERIA X2
Önceden yüklü özel tasarım 14 adet XPERIA paneli ve 16 tane de indirebilme olanağı ile kullanıcılar Sony Ericsson XPERIA X2 cep telefonları ile hiçbir sınır tanımıyorlar. Skype'dan Mytopia ve Google'a, oyunlardan CNN ve Windows Live'a kadar yayılan bu paneller kullanıcıların kendileri açısından önemli buldukları içerikleri güncelleyebilmelerini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar geliştirilmiş dokunmatik kullanıcı arayüzü ve 3D imza paneli aracılığıyla iş dünyası, eğlence ve iletişim kategorilerinde sınıflandırılmış esnek masaüstü panellerinin avantajlarını yaşıyorlar.



Sony-Ericsson X2 özellikleri
"Yaşadığımız dünyanın hızlı temposu içerisinde sürekli online olmak hiç bu kadar önemli olmamıştı," diyen Sony Ericsson pazarlama direktörü Sumit Malhotra sözlerini şöyle sürdürdü: "Cep telefonlarımızın ofis yaşamının bir uzantısı olduğuna inanıyoruz. Windows Mobile 6.5 işletim sistemine sahip Sony Ericsson XPERIA X2 cep telefonumuz kullanıcıların hareket halindeyken hızlı ve etkin bir biçimde çalışmaları sürdürmelerine imkân veriyor. Ayrıca Sony Ericsson XPERIA cep telefonu sık kullanılan fonksiyonlara hızlı erişim sağlayan SlideView gibi bir seri yeni paneller de içeriyor. Böylece kullanıcılar gelen aktivite ve aramaları tek bir bakışta görebiliyorlar."



8.1 megapiksel kameralı telefon
Sony Ericsson XPERIA X2 cep telefonunda eğlencede özelliklerinden de ödün verilmemiş. Telefonun 3.2 inç büyüklüğündeki yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve DVD kalitesindeki görüntüsü keyifli bir multimedya keyfi sunuyor. XPERIA X2'nin 8.1 megapiksellik dijital kamerası da telefonseverlerin anında fotoğraf çekebilmelerine ve sonrasında da bunları sevdikleri ve aile bireyleri ile paylaşmalarına imkân veriyor.



XPERIA X2 fotoğrafçılık özellikleri
• 8.1 megapiksel kamera
• 16x'e kadar dijital zum
• Otomatik Netleme
• Coğrafi etiketleme
• Görüntü Sabitleyici
• Web'e yükleme
• Dokunmatik netleme
• Video ışığı
• Video kayıt



Yeni Windows multimedya telefonu
"Windows cep telefonları kullanıcıların kendi dünyalarını, işten eve kadar geniş bir yelpazede tek bri cihaz üzerinden idare etmelerine imkân tanıyor," diyen Microsoft Ürün ve Genel Direktörü Stephanie Ferguson sözlerini şöyle sürdürdü: "Sony Ericsson XPERIA X2 multimedya cep telefonu Windows Mobile'ın mesajlaşma ve multimedya yeteneklerinin kapısını açıyor. Böylece kullanıcılar nerde olurlarsa olsunlar kontak halinde olup üretkenliklerini sürdürebiliyor ve eğlenebiliyorlar."



Sony-Ericsson XPERIA servisleri
Sony Ericsson, haftanın 7 günü 24 saat bağlantıda kalma beklentisine bir cevap olarak XPERIA servislerini de tasarlamış. Bu servisler, Sony Ericsson XPERIA X2 kullanıcılarının satın aldıktan sonra cep telefonlarından mümkün olan en üst seviyede yararlanmalarına yardımcı oluyor.



XPERIA X2 opsiyonel aksesuarlar
• PV740 Bluetooth kulaklık
• AN300 Araç Şarj Kiti
• IM920 Video görüntüleme ayaklığı



Sony-Ericsson XPERIA X2 inceleme & piyasaya çıkış tarihi
Sony Ericsson XPERIA X2 cep telefonu GSM / GPRS / EDGE 850 / 900 / 1800 / 1900 ve UMTS / HSPA 850 / 900 / 2100 şebeke desteklerine sahip. Sony Ericsson XPERIA X2 multimedya cep telefonunun 2009 yılı dördüncü çeyreği içerisinde siyah ve gümüş renk seçenekleri ile piyasalara sunulması planlanıyor. Cihazın test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı Sony-Ericsson XPERIA X2 incelemesini sizlere sunacağız

:bilmem::bilmem::bilmem:
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın...
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hayran kaldım valla telefona:)

 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
harika bi cihaz ya
 

thecabbarman

Üye
    Konu Sahibi
Allahım sonumuz geliyor sen bizleri gevurun şerrinden koru adamlar neler icat ediyorlar :)
 


Üst Alt