Sony 40lx900 led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

34style

Üye
    Konu Sahibi
Sony 40lx900 led tv
HD 3D ile ev eğlencesini yeni bir boyuta taşıyın

Edge LED ve çevrimiçi içerik için Wi-Fi erişimli 40 inç (102 cm), HD 1080, Tümleşik 3B LCD TV

  • Yeni nesil ev eğlence TV'si
  • Tümleşik High Definition 3B deneyimi
  • Çevrimiçi hizmetlere ve içeriğe Wi-Fi ile erişim



Ev eğlencesinin geleceği burada

LX900 sıradan bir TV'den çok daha fazlasını sunuyor: size yepyeni ve heyecan verici HD 3D eğlence dünyasının kapılarını açıyor. Güzel, minimalist Monolithic Design tasarımı, çevrimiçi içerik erişimi ve akıllı özellikleriyle LX900 seyir keyfinize yepyeni bir soluk getirecek.



Büyüleyici HD 3D deneyiminin keyfini yaşayın

Karton gözlüklerin kullanıldığı günleri unutun; bu modelde en yeni tam entegre HD 3D görüntü teknolojisi bulunuyor. TV'nizle birlikte verilen gelişmiş Active Shutter gözlükleri takın ve kendinizi, kelimenin tam anlamıyla ekrandan üzerinize fırlayan gerçekçi sahnelerin içinde bulun.


Koltuğunuzdan çevrimiçi dünyayı keşfedin

Dahili Wi-Fi® sayesinde bu model kablo karmaşası ve karışık bağlantılara gerek olmadan birkaç saniyede çevrimiçi oluyor. Arkanıza yaslanın ve kaçırdığınız TV programlarını seyredin*, YouTube™ veya Dailymotion™ gibi web sitelerinde tam ekran video izleyin ve arkadaşlarınızın en son Facebook™ güncellemelerini TV'nizden öğrenin.


Akıllı özelliklerle ev yaşantınızı kolaylaştırın

Bu modelde, hayatınızı kolaylaştıran ve çevreyle dost bir dizi akıllı özellik bulunuyor. Akıllı Hareket Sensörü televizyon izlenmiyorken görüntüyü karartabilir veya televizyonu kapatabilir, odada bulunduğunuz yere göre görüntü ve ses seçeneklerini ayarlayabilir ve hatta çocuklarınız televizyona çok yakın oturuyorlarsa onları uyarabilir.


Odanıza benzersiz bir tasarım kazandırın

Bu model, yeni ve çarpıcı Monolithic Design tasarımına sahiptir. Sahip olduğu benzersiz minimalist stil yaşam alanınıza mükemmel uyum sağlarken, şık ekran yüzeyi televizyonunuz hem açıkken hem de kapalıyken harika gözükür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt