'Sonuna kadar gideceğiz'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Sonuna kadar gideceğiz'


[h=2]Aykut Kocaman, Marsilya karşısında zor bir 90 dakikaya çıkacaklarını söyledi ve ekledi: “Gruptan çıkarsak önümüz açılacak, tüm gücümüzle gittiği yere kadar bu kupaya asılacağız”.[/h]
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman dün düzenlenen basın toplantısında, Marsilya maçının çok zorlu geçeceğini söyledi. Ana hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu, ancak yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam ettiklerini hatırlatan Kocaman, “Geçen sezondan sonra takımımız bayağı değişti. Aramıza düşündüğümüzden fazlasıyla yeni oyuncular katıldı. Bunların uyum süresi biraz zaman alacak” ifadesini kullandı. Bu gruptan çıkmaları durumunda önlerinin sonuna kadar açık olduğunu belirten başarılı teknik adam, Fenerbahçe, Olympique Marsilya ve Borussia Mönchengladbach’ın birbirine yakın takımlar olarak dikkat çektiğine vurgu yaptı. Şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra herhangi bir hedef bölünmesi yaşamadığının altını çizen Kocaman, “Her kulüp için prestij çok daha önemli. Bir hedef bölünmesi yok. Bütün gücümüzle nereye kadar giderse kupaya asılmaya çalışacağız” dedi.

Kanarya vites büyütecek


Fransız ekibin sezona iyi bir başlangıç yaptığını ve son derece formda olduğunu belirten Kocaman, “Rakibimiz sezona başlangıç itibarıyla son derece formda. Karşımıza büyük moral ve motivasyonla çıkacaklar. Kendi bir vites daha büyüyebilen bir takımımız var. Yarın (bugün) en büyük avantajlarımızdan birisi taraftarımız. Alınacak galibiyet bize hem moral, hem de büyük bir avantaj getirecek” dedi.

’Falcao Falcao Sow ise Sow’dur’

Moussa Sow, Marsilya ile yapacakları ilk maçın zor olacağını söyledi. Rakiplerinin hem Avrupa hem de ligde üst üste kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptığını belirten Senegalli golcü, “Bu sezon daha kollektif ve daha düzenli oynuyorlar. Ancak biz de üzerimize düşen görevlerin farkındayız ve elimizden geleni yaparak, galibiyet elde etmek istiyoruz” dedi. Bir gazetecinin kendisiyle, Atletico Madrid forması giyen Radamel Falcao’yu kıyaslayıp, performansını değerlendirmesini istemesi üzerine Sow, “Falcao, Falcao’dur, Sow, Sow’dur” ifadesini kullandı. Golcü futbolcu, Fransız bir gazetecinin kendisine Saracoğlu atmosferi hakkında yönelttiği soruya ise şu cevabı verdi: “Şöyle tabir etmek gerekirse; çılgınca bir taraftar grubu var ve bu çılgınlığı size aktarıyorlar.”
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnşallah iyi sonuçlar alacağız ...
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt