Song krizi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TwiNKie...

TwiNKie...

Üye
    Konu Sahibi
Song krizi !
Kamerunlu oyuncuya yapılan ödemedeki gecikmeden dolayı menaceri Heiderscheid'in kulüpten 200 bin Euro fark istediği, bu isteği kabul edilmeyince de konuyu FIFA'ya taşıdığı bildirildi.

Trabzonspor, Rigobert Song’tan gelen haberle sarsıldı... Kamerunlu savunma oyuncusunun birkaç ay önce yapılan ödemesindeki gecikmenin ardından menaceri Bruno Heiderscheid’in, Bordo-Mavili kulübün kapısını çalarak fark olarak yaklaşık 200 bin Euro istediği öğrenildi. Ancak Yönetim’in, Song’un daha önceki alacaklarının hepsini ödediği ve Heiderscheid’in bu isteğini etik bulmadığı için kabul etmediği bildirildi. Bunun üzerine Song’un menacerinin kulübe ihtar çektiği ve konuyu FİFA’ya taşıdığı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından ise, eğer kulüp Song’un parasını 3 gün içerisinde ödemezse kurallara göre deneyimli oyuncunun serbest kalacağı vurgulandı.
‘Gerekeni yaparız’
Konuyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan Mali Sekreter Mahmut Aksu, Song’un kulüpten alacağı olmadığını belirterek, “Menacerinin isteğini etik bulmadığımız için kabul etmedik. Kendisi bize zaten FIFA’ya gideceğini söylemişti. Bizim karşı çıktığımız bu durumla ilgili olarak, kulübe henüz resmi bir
belge ulaşmadı. Eğer böyle bir şey yapılmışsa da, Yönetim Kurulu olarak gerekeni yaparız” açıklamasını yaptı.
Onun için ilk değil!
Yaşananlarla ilgili yorum yapmayan milli oyuncu, daha önce de benzer bir olayı Galatasaray’da yaşamıştı. Sarı-Kırmızılı formayı giydiği dönemde parasını alamayan Rigobert Song’un, buna tepki olarak antrenmana çıkmadığı ve kendisi gibi diğer yabancı oyuncuları da idmanda yer almamaları konusunda ikna etmeye çalıştığı öne sürülmüştü. Bu konu da, uzun süre spor camiasında konuşulmuştu. Basında Song’la yolların ayrılmasında bunun en önemli etken olduğu yazılmıştı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Diğer ülkelerde böyle şeyler gündeme nedense hiç düşmüyor. Bizde gündemden inmiyor!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt