Son Sene Açık Liseye Geçmek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son Sene Açık Liseye Geçmek
12.sınıfta açık liseye geçmeyi düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var , son yıla kadar okul hayatım hep takdirdi son sene de 84,50 de kaldım. Sınavda bu puanın katkısını yine alacak mıyım yoksa açık liseye geçtiğim için iptal mi olacak?
 


altop memo

Üye
Hangi liseden mezun olduğunu söylerken veya form doldururken seni hangi lise ile tercih ederler.aynı konu yu oğlumla konuştuk.muradiye koleji mi yoksa tebbellikmi yani her sabah okula kim gidecek.tabiki en yükseği kolayına kaçmayın. açık lise imkanı olmayan çalışanlar için.
 
Mert

Mert

Üye
açık liseye geçen arkadaşlarımdan gerçekten çok çok azı başarı elde edebildi. geri kalanların içinde başarılı olma şansı olanlar çok kötü sonuçlar aldılar. tecrübelerime göre lisende devam etmeni öneririm.
 
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağolun tavsiyeniz için. Sorumun cevabı hakkında bilginiz var mı?
 
Mert

Mert

Üye
ben sınava hazırlandığım sene açık liseye geçecek olan arkadaşlarımdan hiç böyle bir sorun olma ihtimalini duymadım. sorun olacağını da zannetmiyorum. sonuçta açık lise de bir lise. sınavlarına giriyorsun puanlar topluyorsun. senin diploma notun için yine önceki senelerin puanları alınır. ama sistemin sürekli değiştiğini hesaba katarsak yönetmeliği okuman ya da öğretmenlerine danışman en doğrusu olur.
rehber öğretmeninle ya da aranın iyi olduğu bir öğretmenle de geçip geçmeme konusunu tartış bence :utangac:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643
Baydırman

Baydırman

Moderator
Geçme bence. Kalmış bir yıl zaten.
 
zombaka

zombaka

Üye
acik lise okuyan biri olarak soyluyorum gecme
 

Benzer Konular



Üst Alt