Son İddialara Göre Samsung Galaxy Note 8'in Ekranı 6.3 İnç Büyüklüğünde Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Son İddialara Göre Samsung Galaxy Note 8'in Ekranı 6.3 İnç Büyüklüğünde Olacak
Samsung'un Galaxy Note serisindeki yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8'in ekranı hakkında yeni iddialar geldi. İddialara göre Galaxy Note 8, 6.3 İnç ekrana sahip olacak.




Samsung Galaxy S8, belki de şimdiye kadar hakkında en çok haberin internete sızdırıldığı akıllı telefon olmuştur. Ve şimdi bu sızıntı döngüsü duyurusu yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Note 8 için yeniden başlamış gibi görünüyor. Sahip olduğumuz son bilgiler, yeni Galaxy Note 8'in, Samsung'un gurur duyduğu, amiral gemi akıllı telefonlarını her yeni sürümle birlikte daha büyük hale getirme geleneğini sürdürmek üzere geliştirildiğini ve bu sefer etkileyici 6.3 inç ekran ile donatıldığına işaret ediyor.

https://www.maxicep.com/samsung-uc-aylik-mali-raporunda-galaxy-note-8i-dogruladi
Samsung, Üç Aylık Mali Raporunda Galaxy Note 8'i Doğruladı
Üreticilerde son dönemde oluşan uzun ekran eğilimi nedeni ile 6.3 inçlik ekran diyagonal boyutu anlamını biraz kaybediyor. Daha uzun en-boy oranı (18.5: 9), ekran alanı normal bir 16: 9 ekran ile karşılaştırıldığında, gerçekte biraz daha küçük olduğu anlamına geliyor. Öte yandan, aynı zamanda ekranın çok daha uzun olacağı ve bu da küçük elleri olan kişiler ve / veya tek elle kullanmak isteyen kişiler için bir sorun haline gelebileceği anlamına geliyor. Bu oranlara örnek teşkil etmesi açısından Samsung Galaxy S8+'ın 6.2 inçlik ekranlı gösterilebilir.

Bunların dışında Galaxy Note 8'in arka tarafında dual kamera kurulumuna sahip olacağına yönelik iddialar de bulunuyor. Bu bilgiler ışığında Galaxy Note 8'in Galaxy S8'den farklı olarak daha büyük ekran, kalem desteği ve dual kamera kurulumuna sahip olacağını söyleyebiliriz.

Habere konu olan sızıntının kaynağına gelirsek, genelde weibo üzerinde güvenilir bilgiler paylaşıyor ancak sadece biz metin mesajı şeklinde bilgi olduğu için bu bilgilere temkinli yaklaşmak gerektiğini hatırlatalım.
Son İddialara Göre Samsung Galaxy Note 8'in Ekranı 6.3 İnç Büyüklüğünde Olacak
 
  • Beğen
Tepkiler: _ardaa


MaxipmaN

Üye
7 inc yap ta sen de rahatla biz de samsung.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve teknolojibaronu
_ardaa

_ardaa

Üye
Ekranıyla doğru orantılı fiyatta gelirse şaşırmam heralde, birde bence çok 6" olsa bari.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bomba bi telefon geliyor :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S8 gibi çirkin bir tasarım gelmez inşallah
 
Wandeta

Wandeta

Üye
Bunlara telefon demeye çekiniyorum artık.Bu olsun normal seri telefonlar olsun günlük kıyafette herkez arka çebine koyuyor ama hiç güzel bir görüntü deyil yazın şort giydigimde S2 telefonumu bile koyacak yer bulamazken durmadan boyut büyüyor telefonumu degiştirmeyi düşünüyorum ama boyut düşündürüyor beni
 
Son düzenleme:


Üst Alt