"Son gülen iyi güler"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
"Son gülen iyi güler"


Profesyonel Futbol Takımımız Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmanın ardından 22 Ekim 2009 Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Steaua Bükreş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde saat 10.00'da toplanan takımımız konferans salonunda yapılan 30 dakikalık bir toplantı ile güne başladı.

Oyuncularımız ve teknik heyetimiz bu toplantının ardından alt sahada mini bir toplantı daha yaptı. Teknik direktörümüz Christoph Daum, yaptığı konuşmada maçlarda zaman zaman mağlubiyetlerin veya beraberliklerin olabileceğini söyledi ve konuşmasını bir atasözü ile tamamladı: "Son gülen iyi güler."

Daum'un ardından söz alan Roland Koch ise Türkiye'nin en iyi takımının hâlâ Fenerbahçe olduğunu ifade ederek, arada bir mağlubiyet olacağını bunun normal olduğunu söyledi. Koch bu konuşmanın ardından "Şimdi her gol için 20 şınav çekelim" dedi.

İki grup halinde çalışmalara başlayan takımımızda, Gaziantepspor maçında oynayan futbolcularımız Roland Koch'la birlikte alt saha ve orman parkurunu içeren bir koşu çalışması yaptı. 25 dakika süren idmanın ardından bu oyuncularımız saha kenarında esneme hareketleriyle çalışmalarını tamamladılar. Futbolcularımız daha sonra tesislerde masaj ve tedavi yaptırdı.

Ayhan Tumani yönetimindeki ikinci grup ise düz koşu, orta sahada esneme ve koordinasyon çalışmaları ile başladığı antrenmanı sürat, kontrol, pas ve çabukluk çalışmalarıyla sürdürdü. Daha sonra içinde kalecilerimizin de bulunduğu tek pasa yönelik bir çalışma yapan oyuncularımız dar alanda yapılan teknik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladı. Bir saat 50 dakika süren idman sırasında Ayhan Tumani'nin yeşil ve beyaz takım olarak ayırdığı oyuncularımıza daha hızlı atağa çıkmaları yönünde uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.

Takımımız Steaua Bükreş maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı basına açık idman ile sürdürecek.

Kalecilerimiz ayrı çalıştı

Kalecilerimiz Kaleci antrenörlerimiz Holger Gehrke ile Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma yaptı. Bu idmanda kalecilerimiz koordinasyon ve çabukluğa yönelik bir idman yaptı. Her iki antrenörün kaleye attığı şutları yakalamaya çalışan kalecilerimizin yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduğu gözlemlendi.

Tedavileri sürüyor

Gaziantepspor maçında sol ön baldırına darbe alan Bilica ile kasık ağrısı şikayeti bulunan Vederson'un antrenmana katılmadığı Alex ve Güiza'nın Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan'la koşu yaptığı ve uzun süredir teravisi devam eden Deivid'in ilk kez bugün koşulara başladığı gözlemlendi.
Arjantin maçında sol arka adalesinde sakatlık yaşayan Uruguaylı oyuncumuz Diego Lugano'nun da tedavisinin devam ettiği doktorumuz Ertuğrul Karanlık tarafından açıklandı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bunu Daum dün belirtti fakat..!
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İnşallah Avrupa'da da sakatlıklar başımıza iş açmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt