Söylesene Samet

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Söylesene Samet
Söylesene Samet Beşiktaş neden bu kadar etkisizdi? Beşiktaş’ı sen mi durdurdun, yoksa rakibin mi maça iyi hazırlanmamıştı...' kartalhaber.com yazarı Tuğba Hacıbayramoğlu yazdı:


Söylesene Samet!

Söylesene Samet Beşiktaş neden bu kadar etkisizdi?

Beşiktaş’ı sen mi durdurdun, yoksa rakibin mi maça iyi hazırlanmamıştı.

Son haftaların flaş takımı, Türk futbolunun yükselen değeri Beşiktaş, Antalya karşısında beni hayal kırıklığına uğrattı. O baskılı, iyi pas yapan, ayağa oynayan takım gitmiş, yerine dan dun oynayan bir takım gelmişti. Üstelik ligin hiç galibiyeti olmayan takımı karşısında etkili olamadı Siyah-Beyazlılar. Bunda Biliç’in mi suçu var, yoksa Samet Aybaba mı dersine iyi çalışmış. Sanırım bu sorunun yanıtı ‘B’ şıkkı olacaktır. Büyük takımlardan gönderilen oyuncuların yer aldığı, eski yıldızlar topluluğu Antalyaspor maçının hiç kolay geçmeyeceğini biri Biliç’e söylemeliydi. Türkiye ligi, başka liglere benzemez. Burada eski teknik direktörler, eski futbolcular, eski takımlarına karşı adeta şaha kalkar.

Eski futbolculara eski hocalara karşı oynanan maçlar zor olur

Hoş Kartal uçuşa geçtiğinde durduramazlar ama umarım bu uçuş 4 haftalık değildir. Galatasaray dedik, derbi maçıydı rakip güçlüydü dedik, yenilgiyi hazmettik ama arkasından gelen Antalya mağlubiyeti sarstı. Gelen sinyaller iyi değil. Hadi Biliç bilmiyor. Önder Özen de mi dersine çalışmamış. Ben her zaman eski futbolculara, eski hocalara karşı oynanan maçlardan korkarım.

Aybaba dersine iyi çalışmış

Söz Samet’ten açılmışken gerçekten de Antalyaspor bu maçla dirilmiş. Sahada iyi top oynayan, galibiyeti kafasına koymuş bir takım vardı. Aybaba dersini iyi çalışmış. Beşiktaş ise ne Diara’ya karşı ne de Antalyaspor’un ataklarına karşı ev ödevini yapmamış. Diarra, o haftalardır övgüyle söz ettiğimiz Beşiktaş defansını hallaç pamuğuna çevirdi. Aman dikkat! Zaten çabuk demoralize olan, çabuk dağılan Beşiktaş, maazallah bir yenilgi daha alırsa toparlanamaz! Samsun maçı senaryolarını duymak istemiyorum. Söylesene Samet, Beşiktaş’a karşı mı takımını iyi oynattın, yoksa takımının bu oyunu sürecek mi?

Söylesene Biliç, çok koşan, iyi pas yapan, saldıran, baskı kuran eski Beşiktaş’ı bize ne zaman izlettireceksin. Yönetime çok iş düşüyor. Sürekli takımı ziyaret ederek motive etmeleri lazım. Hele hele Önder Özen’e. Türkiye ligini ondan iyi tanıyan var mı? Takımdaki yorgunluğun ve dağınıklığın sebebini bir an önce çözmek lazım. Galatasaray maçında da bu sinyalleri aldık ama dün akşam Beşiktaş 90 dakika değil, 280 dakika da oynasa gol atamaz dedim. Dediğimin çıkması hiç hoşuma gitmiyor.
 


Üst Alt