Snapdragon 800′lü Samsung Galaxy S4 Active Gelecek Ay Satışa Sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 800′lü Samsung Galaxy S4 Active Gelecek Ay Satışa Sunulacak
Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden bir tanesi olan Samsung, geçtiğimizNisan ayında yeni amiral gemisi modeli Galaxy S4 ile karşımıza çıkmıştı. Oldukça beğenilen ve yüksek satış rakamlarına ulaşan akıllı telefonun değişik versiyonları da sunulmuştu. Bu versiyonlardan bir tanesi de Galaxy S4 Active modeli olmuştu.



Japonya kökenli Sony, amiral gemisi modeli Xperia Z‘yi hatırlanacağı üzere Ocak ayında duyurmuştu. Bu akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri yanı sıra suya ve toza karşı dayanıklı yapısı ile de dikkat çekmişti.Sony, neredeyse her reklam filminde bu özelliğini vurgulamıştı.

Samsung‘un Galaxy S4 Active modeli de Sony Xperia Z gibi hem suya hem de toza karşı dayanıklı.

Teknik özelliklerine bakarsak eğer, 5″ büyüklüğünde 1920×1080 pikseldokunmatik TFT LCD ekrana sahip olan akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 600 yonga setine sahipti. 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera diğer özellikler arasında yer alıyor.

Bir süre önce Samsung’un Galaxy S4 ve Galaxy S4 Active modellerinin işlemcisini yükselterek, Qualcomm Snapdragon 800 ile sunacağı yönünde haberler gelmişti. İşte bu modellerden Qualcomm Snapdragon 800 ile Galaxy S4 Active, gelecek ay satışa sunulacak.

Samsung tarafından onaylanan bilgiye göre, Güney Kore‘de faaliyet gösteren SK Telecom gelecek ay etkinlik düzenleyecek ve bu yeni akıllı telefonun tanıtılması bekleniyor. Henüz kesin bir tarih ise bulunmuyor.

Snapdragon 800′lü Samsung Galaxy S4 Active gelecek ay satışa sunulacak
 


Invoke

Invoke

Üye
Tasarım kesin yukarda gibiyse, rezil duruyor. Normal S4 daha şık.
 
  • Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
normal s4 daha güzel duruyo tuşlar hiç olmamış
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


Üst Alt