SMS Yollama Programı - SMSZipper 2.2.10

Sponsorlu Bağlantılar

SAMSUNSPORLUYUM

SAMSUNSPORLUYUM

Üye
Arkadaşlar pro çalışıyor da,sms de gönderiyor ama yazılan sms değil gönderdiği şifreli karakterler.acaba türkçe karakter kullanmamak mı gerek dedim ve sadece tek bir harf gönderdim yine alakasız şekiller.ve numara falan da gizlediği yok.yani bu pro bir halt değil.yine de denediğimden dolayı emeğine sağlık dostum

Love Prince

Love Prince

Üye
teşekkürler :)

botken

botken

Üye
abi kontor yiyomu

gezgin038

Üye
Paralı mı?

halil96

halil96

Üye
You Are Great People...:oke:

erencom

Üye
emeğine sağlık

kartalim91

kartalim91

Üye
tşk

clamentini

Üye
arkadaşlar bu programın sms'i gönderdiğiniz kişidede yüklü olması gerekiyor bu programın maksadı 160 karakteri 480 e yükseltmesi yani bir sms fiyatı ile 160 yerine 480 harf karakteri kullanıyorsunuz..

sivaslı güzeli

Üye
askım

samo31samo

Üye
Arkadaşlar pro çalışıyor da,sms de gönderiyor ama yazılan sms değil gönderdiği şifreli karakterler.acaba türkçe karakter kullanmamak mı gerek dedim ve sadece tek bir harf gönderdim yine alakasız şekiller.ve numara falan da gizlediği yok.yani bu pro bir halt değil.yine de denediğimden dolayı emeğine sağlık dostum

sağol...

Konuyu açan saf herif...incele öyle ver...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

by_enkaz

Üye
kimsede sormuyor nasıl numara gizlencek diye... ne de anlatan varrr. sonra emeğe saygı derler

musti_636

musti_636

Üye
thanks adaş

ERÇİN123

Üye
Nerden ındırıyoruzlınk var mı

Marxman

Üye
İndirdim çalışıyor. Ama kontörüm yok deneyemedim :D

batuone

Üye
teşekkürler

bersucan

bersucan

Üye
Tşk

pekii,,Kontür tarfesi aynı mı yani:sms'm varsa ordan mı düşüyor yoksa ayrı bir kontür miktarı mı açıklarsan sevinrim:)

tempestshine

tempestshine

Üye
Çalışmıyor :nono:

dj.eric

dj.eric

Üye
denemedim ama genede :tşk:

ali_gfb_1907

:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt