sms tray acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
sms tray acil yardım
Arkadaslar sms tray ı tel e ve pc ye kurdum.pc telefonu normalde goruyo fakat telefonda programdan baglanmaya calıstıgımda aygıt bulununamadı diyor.pc ile baglantı kuramadım lutfen acilen bi yardım ederseniz cok sevinirim...tesekkurler...
 


PaNTeR

Üye
Bu programda bende kafayı yemiştim bi ara. M-Router falan varsa, bir türlü bağlantı kuramıyor... Hiçbir bluetooth yazılımı olmadan, windows'un kendi bluetooth arabirimi ile bağlandığında görüyor ancak. Aksi taktirde telefonundaki bluetooth sürekli aktif olduğundan bağlantıyı bir türlü sağlıyamıyorsun.

Windows'un kendi arabirimi ile telefonu bul. Sonra telefondan cihazları tara ve PCni seç. Daha sonra cepten smstrayi çalıştırınca görüyor. ;;)
 

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
windows un kendi arabirimiyle nası yapıcam?bi de onu anlatırsan cok sevinirim.pc suite deki baglantılardan microsoft un olan var onu mu diyosun?eger oysa onu denedim ordan baglanmıyo.baska turlu de nası olur bilmiyorum.o dedigini bi anlatırsan cok sevinirim...
 

PaNTeR

Üye
Hayır, PC Suite kurmadan önce bluetooth'u makinana ilk bağladığında saat sekmesinde bir Bluetooth ikonu çıkar ya, onunla... O simgeyi sağ tuşla tıklayıp etkinleşmiş cihazları tara diye bir seçenek çıkar. Oradan telefonunu görüp, PC Suite veya M-Router kullanmadan makinana telefonunun yolunu gösterirsin. Sonra telefondan cihazları aratıp PCnin yolunu gösterirsin. Sonra PCden ve cepten smstrayı çalıştırdığında ikisinde de manuel olarak gösterdiğin bu yolları seçtiğinde bağlantıyı sağlıyor. Mesajların PCye geliyor ve cevabı klavyenden yazıyorsun ;;)
 

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
ok tesekkurler...bi denicem insallah olur...
 

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
ya kardes bende pc suite falan yuklu acaba onu ve bluetooth u kaldırıp bastan mı kurmam gerekiyo?????????????su an pc suite yukluyken yapamazmıyım?????????????
 

PaNTeR

Üye
Bu programın kullanımı maalesef böyle zor işte :( Fakat bir kere başardığın zaman kolay olduğunu görüyorsun. Bluetooth ile ilgili çalışan bütün programları kapat, uninstall etmene gerek yok. Saat sekmesinde Windows'un kendi bluetooth simgesi olması lazım, onun dışında bluetooth ile ilgili tüm programları (pc suite, mrouter...vs) sağ tuşla tıklayıp kapat... Ondan sonra dediklerimi tekrar dene.
 

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
kardes benim pc de bluetooth yok tu ben bi usb bluetooth aldım onu kullanıyorum.saat sekmesinde de bu benım aldıgım usb bluetooth un yazılımının simgesi var sadece.baska simge yok?nası yapıcaz?
 

PaNTeR

Üye
Aygıt yöneticisine girerek bluetooth'unun simgesini bul ve çift tıkla. Windows XP kullanıyorsan aygıt yöneticisine girmek için Bilgisayarım'ı sağ tuşla "Yönet" de. Aygıt Yöneticisini listede göreceksin. 98 yada ME kullanıyorsan Bilgisayarımı sağ tıklat özelliklere gir. Aygıt yöneticisi üstteki sekmelerde...

Bu pencere içerisinde bilgisayarındaki cihazların listesini göreceksin, bluetooth'u bul, çift tıkla. Özelliklerinde saat sekmesinde simge göstermesi için bir kutucuk olması lazım, onu işaretle. Artık saatin yanına mavi bir bt simgesi gelmesi lazım. Onun dışındaki tüm bt uygulamalarını kapat, söylediklerimi tekrar dene ;;)

Sanırım yakında pes edeceksin :D
 

black___pearl

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bu da olmassa pes ederim... :)
 

PaNTeR

Üye
Elimden geleni yaptım, üzgünüm... Umarım başarırsın :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt