Smart IR Remote - AnyMote v3.2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Smart IR Remote - AnyMote v3.2.0

Smart IR Remote - AnyMote, Android cihazlar için geliştirilmiş akıllı kumanda uygulamasıdır. Televizyon, uydu alıcısı, projektör gibi bir çok cihazı kontrol edebilirsiniz.

Android 4.0.3 ve üzeri gerektirir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: akflat ve umuti1975

umuti1975

umuti1975

Üye
tesekkurler paylasim icin gayet iyi calisiyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

fox7171

Üye
Tmm rekkamla para kazanıyonuzda 8 sayfa birden acılıyo reklam bu kadarı fazla deyilmi isyan ettirene kadar uğraşıyonuz alay eder gibi bune be yazıklar olsun size

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tmm rekkamla para kazanıyonuzda 8 sayfa birden acılıyo reklam bu kadarı fazla deyilmi isyan ettirene kadar uğraşıyonuz alay eder gibi bune be yazıklar olsun size

Reklamdan para kazanmiyorum ve google playdan reklamsız indirebilirsiniz konuda link mevcut.

fox7171

Üye
Bende öyle yaptım zaten bidaha bu siteten burak bişey indirmeyi adını duymak istemiyorum reklamdan para kazanmıyorsun 8 sayfa reklam cıkıyo bide kazansan nolur aceba töbeler töbesi bidaha bu siteye girersem

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle yaptım zaten bidaha bu siteten burak bişey indirmeyi adını duymak istemiyorum reklamdan para kazanmıyorsun 8 sayfa reklam cıkıyo bide kazansan nolur aceba töbeler töbesi bidaha bu siteye girersem

Linkleri başka sitelerden kopyala yapıştır yapıyorum yani para kazanan ben degilim.
Google playda takilabilirsiniz sırf bedava uygulama yüklemek için maxicepe girmek zorunda değilsiniz.

fox7171

Üye
Ben maxicep üye olduğumda play market yoktu android de yoktu sen play market uygulamalarını kendininmiş gibi yüklemesen herkez play marketten indirir başkasının uygulamasını beleş alıp yüklüyosun onuda doğru ya.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben maxicep üye olduğumda play market yoktu android de yoktu sen play market uygulamalarını kendininmiş gibi yüklemesen herkez play marketten indirir başkasının uygulamasını beleş alıp yüklüyosun onuda doğru ya.

Farkindaysan Ben burada robinhut konumundayim sende fakir köylü ganimetten pay alırken iyi, iki tane reklam tiklamissin cocukken telefonda oynadığın yılan oyunu geliyor aklina hemen.

Bu arada okuduğunu idrak etme sorunu yaşıyorsun sanırım!!

Linkleri başka sitelerden kopyala yapıştır yapıyorum yani para kazanan ben degilim.

fox7171

Üye
konumunu biliyorum sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın bu arada haklısın yılan oyununun bi şerefi vardı

baskahmet

baskahmet

Üye
konumunu biliyorum sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladın bu arada haklısın yılan oyununun bi şerefi vardı
Buldun bunuyosun e be kardeşim
Reklamliysa sesini çıkarma play storeden indir bi zahmet
Adam o kadar ugrasiyor binlerce konusu var hepsine kendi uploadini mi koysun istiyorsun!

• Beğen

fox7171

Üye
Uğraşmıyor binlerce konusu var diyon adam kopyala yapıştır yapıyorum diyor cözemedim maxicep üyeliğimi sil muhattap olmak istemiyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Buldun bunuyosun e be kardeşim
Reklamliysa sesini çıkarma play storeden indir bi zahmet
Adam o kadar ugrasiyor binlerce konusu var hepsine kendi uploadini mi koysun istiyorsun!

Markette ücretli buradan beleş indirecek şerefli bir şekilde ;)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

fox7171

Üye
Markette ücretli burda beleş şerefli bi şekilde aynen katılıyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Markette ücretli burda beleş şerefli bi şekilde aynen katılıyorum

Hala gidemedin hani üyelikten istifa etmistin markette takilacaktin.
Ortam hoşuna gitti heralde, yorum yazmadığın zamanlarda bedava uygulama indirmek için reklam linklerinemi tikliyorsun.

fox7171

Üye
Lafı tam göbeğine koyunca nasıda kıvırıyonuz gidiyorum bu kadar yeter korkmayın cvp yazmam artık bol bol atın arkamdan siz markette başkalarının emek harcayıp yaptığı uygulamaları burda paylaşın şerefli bi şekilde iy geceler

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Lafı tam göbeğine koyunca nasıda kıvırıyonuz gidiyorum bu kadar yeter korkmayın cvp yazmam artık bol bol atın arkamdan siz markette başkalarının emek harcayıp yaptığı uygulamaları burda paylaşın şerefli bi şekilde iy geceler

İyi geceler kredi kartı limitin yetersiz kaldığı yerde tekrar bekleriz burada alın teri ve haram mal dolu ama reklam linklerine tıklaman şartıyla ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt