Skype, Ios Uygulaması Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Skype, Ios Uygulaması Güncellendi
Görüntülü konuşma uygulamalarından en başarılılarından bir tanesi Skype. Bir süre önce Microsoft tarafından satına alınan Skype, yazılım devi tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Skype sadece bilgisayar segmentinde değil, Android, iOS ve Windows Phone gibi mobil platformda da en fazla tercih edilen uygulamalardan bir tanesi.



Microsoft bilindiği üzere bir süre önce de oldukça uzun zamandır faaliyet gösteren Microsoft Messenger’ı da kapatarak, sadece Skype üzerinden devam etme kararı almıştı. Microsoft sadece kendi Windows Phoneplatformu için değil, diğer platformlar için de güncellemelerle uygulamalarına yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor.

Microsoft, Apple’ın iOS üzerinde çalışan cihazları için sunduğu Skypeuygulamasını güncelledi.

Skype versiyon 4.1.3, iPhone akıllı telefon modelleri, iPad tablet modelleri ve iPod Touch modelleri ile uyumlu. Ancak bu cihazlar üzerinde bulunaniOS işletim sisteminin 5.0 ve üstü olması gerekmekte. Uygulamayı Applecihaz kullanıcıları iTunes üzerinden ücretsi olarak indirebiliyorlar.

Yeni güncelleme içeriğine baktığımızda bazı bildirilen hata düzeltmeleri, hız ve stabilite konusunda iyileştirmeleri içerdiği belirtilmekte.

Skype, iOS uygulaması güncellendi
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güncelliyelim
 
fk555897

fk555897

Üye
Güzel olmuş.
 
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
Paylaşım için teşekkürler başarılı olmuş gerçekten ;)
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
561
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
539
Eren Değerli
TheNightMare.
Cevap
2
Görüntüleme
857
TheNightMare.


Üst Alt