Skype Çağrı Zamanlama Özelliği!

Sponsorlu Bağlantılar

cthax

Üye
    Konu Sahibi
Skype Çağrı Zamanlama Özelliği!
Android için meydana getirilen aktüellemeSkype için iki mühim yenilik içeriyor.

Masaüstü platformların olmazsa olmaz mesajlaşma Skype yazılımı, Android için Google Play Store’da güncellendi. Güncelleme ile Skype, iki mühim özelliğe kavuştu. Bu bilhassa Skype’ın web sitesinde de duyuruldu. Eğer Skype kullanmak gündelik hayatınızın bir parçası olduysa bu iki niteliği oldukça seveceksiniz.

Skype Çağrı Zamanla niteliği nedir?


Artık Skype kişilerinizin profil açıklamalarında sağ üstteki menüyü kullanarak “Çağrı Zamanla” durumunu kullanabileceksiniz. Bu özellik aynı takvim etkinlikleri oluşturmak gibi, kişiyi ne vakit aramanız icap ettiğini belirlemenizi sağlıyor. Bu sayede şayet iş için Skype kullanıyorsanız, daha örgütlü ve tasarılı olabiliyorsunuz. Çağrı zamanlama özelliği Android cihazınızda ki Outlook uygulaması ya da benzer takvim uygulaması üzerinden yapılıyor.






Skype büro dosyaları desteği
İkinci özellik gene Skype’ı yoğun kullananlar için epey bir faydalı. Artık Skype üstünden gönderilen Word, Excel ve PowerPoint benzeri büro dosyalarını tek bir tuş ile açabileceksiniz. Bu sayede işinizi oldukça daha süratli yapabilirsiniz. Üstelik telefonunuzda büro yazılımının yüklü olmasına dahi gerek yok. Ancak tertip etme işlemleri yapmak istiyorsanız, İlave bir yazılıma ihtiyacınız oluyor.

İlgili güncellemeler şu an için yalnız Android platformu için kullanılabiliyor. Windows, Mac ve iOS sürümleri için bu yeniliklerin ne vakit geleceği belirsiz.
 


Üst Alt