Skandal...!! Bundan sonra ne olacak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

realatik

Üye
    Konu Sahibi
Skandal...!! Bundan sonra ne olacak..
Arkadaşlar wavelerde 10 sayfa uygulama yeri var 12 adetten 120 uygulama veya oyun yapıyor 28 tanesi zaten kendi uygulamaları geriye kalıyor 92 tane benim wavede şimdi 10 sayfa doldu yeni bir uygulama yüklemeye çalıştım maksimum uygulama sayısı diyor bazılarını silin şimdi bada android gibi gelişse bir sürü oyun uygulamadan yararlanamayacakmıyız..? ozaman parasını verip aldığım uygulamayı silmem gerekecek ayrıca ben belki silmek istemiyorum ne olacak hepside süper uygulama diyelim yeni bişey geldimi ne olacak..?

Waveman

Waveman

Üye
Bende ondan çok şikayetçiyim ne yav böyle şey mi olr hafıza dolana kadar yüklenmek lazım çok yanlış :nono: Bada 2.0ı beklicez belki onda düzeltirler yapıcak bişi yok :(

realatik

Üye
    Konu Sahibi
:bann: Beş para etmez symbianda bile klasor açıp içine atabiliyorsun.. 2011 in güngöreninde badanın yaptığı işe bak..

----------Eklendi @ 18:21:36 ---------- Yazıldı @ 18:14:24 ----------

bence cok ayip.

• Beğen
Tepkiler: aral_133, cellmanbash, meddah5 ve 1 kişi daha
X-7

X-7

Üye
10 Sayfa uygulama mi? :) Hocam aşmışsın sen kendini.Tabiki bunun sinirsiz olmasi gerekir koskaca wave'e yakismiyor ama ben bada 2.0 da duzelecegini zannetmiyorum acikcasi.

Emre-45

Emre-45

Üye
:bann: Beş para etmez symbianda bile klasor açıp içine atabiliyorsun.. 2011 in güngöreninde badanın yaptığı işe bak..

----------Eklendi @ 18:21:36 ---------- Yazıldı @ 18:14:24 ----------

bence cok ayip.

Değişik birşey ve çok saçma

dengesis

dengesis

Üye
Bunda şaşılacak ne var arkadaşlar anlamadım. Bunun sebebi kesinlikle performans olmalı. Ayrıca Iphoneda da var bu sınırlama. Android için olmayabilir. Ancak dediğim gibi bilmediğimiz mantıklı bir sebebi vardır.

• Beğen
Tepkiler: muayyercom
u_cosar

u_cosar

Üye
çok ayip:nono::off:

esbalat

esbalat

Üye
Arkadaşım bahsettiğin şey telefon 120 uygulama neyine yetmıyor ki ? + sanki o kadar uygulamayı gün içerisinde kullanıyorsun veya oynuyorsun bence mantıksız bir konu için yargılama telefonunu + telefonun performansını etkilemekten başka 1 şey deildir dvm lı 1 şeyler yüklemek Lütfen 1 şeyden isyan ederken düşünun size kattıklarını sonra ondan isyan edin.

• Beğen
Tepkiler: muayyercom, osaylev, soserious ve 1 kişi daha
silver021

silver021

Üye
10 Sayfa ne yükleyebildin bu zamana kadar sen arkadasim ? anlamis deilim. he bu arada merak etme satin aldigin uygulamalar 1 yil boyunca senindir. samsungapps ten indirilen kismindan indirebilirsin tekrar tekrar.

berkcombil

Üye
Standart bir kullanıcı mantığıyla düşünürsek 5 sayfa bile yeter ama vatandaş telefonuna pekçok şey yükleyip bunlarla ilgilenmeyi seviyorsa 20 sayfa bile elbette ki yetmez.Buradan da anlıyoruz ki wave standartla biraz uğraşmayı seven kullanıcılar için bir telefon.Umarım Bada 2 ile herkesin beklentileri karşılanır.

realatik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bahsettiğin şey telefon 120 uygulama neyine yetmıyor ki ? + sanki o kadar uygulamayı gün içerisinde kullanıyorsun veya oynuyorsun bence mantıksız bir konu için yargılama telefonunu + telefonun performansını etkilemekten başka 1 şey deildir dvm lı 1 şeyler yüklemek Lütfen 1 şeyden isyan ederken düşünun size kattıklarını sonra ondan isyan edin.

2000-3000 uygulama arasında 120 uygulama şimdilik yetiyor o kadar uygulamayı gün içinde kullanacaz diye bişe yokki lazım olunca kullanıyorum zaten, ayrıca şimdi problem teşkil etmeyebilir çünkü sende iyi biliyosunki bada gelişim aşamasında şimdilik kaliteli uygulama ve oyun az,son söylediğin mantıksız bir konu demişsin bana göre mantıksız bir taraf göremiyorum çünkü çok basit bir olayı bada kısıtlıyor dosyaları taşıma olayı yok bu kadar basit symbianda bile var klasor aç dosyaları taşı içerisine olay bu bana göre, o zaman 10 sayfa olayı kalmıyor

----------Eklendi @ 22:56:50 ---------- Yazıldı @ 22:50:28 ----------

10 Sayfa ne yükleyebildin bu zamana kadar sen arkadasim ? anlamis deilim. he bu arada merak etme satin aldigin uygulamalar 1 yil boyunca senindir. samsungapps ten indirilen kismindan indirebilirsin tekrar tekrar.

Şimdilik yükleyemeyen var ama emin ol bada 2.0 la bu olayı düzeltmezlerse ilerde herkes aynı konudan sıkıntı çekecek.. bu arada senin telefonda uygulamalar kaç sayfa oldu merak ettim en az 6-7 dir diye düşünüyorum şayet öyleyse 3 safya uygulama sonunda sende aynı sıkıntıya düşeceksin :hmmm

dengesis

dengesis

Üye
2000-3000 uygulama arasında 120 uygulama şimdilik yetiyor o kadar uygulamayı gün içinde kullanacaz diye bişe yokki lazım olunca kullanıyorum zaten, ayrıca şimdi problem teşkil etmeyebilir çünkü sende iyi biliyosunki bada gelişim aşamasında şimdilik kaliteli uygulama ve oyun az,son söylediğin mantıksız bir konu demişsin bana göre mantıksız bir taraf göremiyorum çünkü çok basit bir olayı bada kısıtlıyor dosyaları taşıma olayı yok bu kadar basit symbianda bile var klasor aç dosyaları taşı içerisine olay bu bana göre, o zaman 10 sayfa olayı kalmıyor

----------Eklendi @ 22:56:50 ---------- Yazıldı @ 22:50:28 ----------

Şimdilik yükleyemeyen var ama emin ol bada 2.0 la bu olayı düzeltmezlerse ilerde herkes aynı konudan sıkıntı çekecek.. bu arada senin telefonda uygulamalar kaç sayfa oldu merak ettim en az 6-7 dir diye düşünüyorum şayet öyleyse 3 safya uygulama sonunda sende aynı sıkıntıya düşeceksin :hmmm

Yanlış söylemiyorsun ama bu kadar ortalığı galeyana getirecek bir durum yok. Eksiklik midir diye sorarsan bence eksikliktir. Ancak işletim sitemi geliştiriliyor sonuçta. Hepimiz neleri beklemiyoruz ki. Sabırla bekliyoruz. Bence sabırla beklemeye devam:)

realatik

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış söylemiyorsun ama bu kadar ortalığı galeyana getirecek bir durum yok. Eksiklik midir diye sorarsan bence eksikliktir. Ancak işletim sitemi geliştiriliyor sonuçta. Hepimiz neleri beklemiyoruz ki. Sabırla bekliyoruz. Bence sabırla beklemeye devam:)

Galeyana getirmiyorum bugüne kadar ben hiç bir konuda wavede eksiklik görmedim arkadaşın biri iphonede aynı demiş zaten iphone kullanan alışkın flaş yok görüntülü konuşma yok bilmem ne yok radyo yok batarya ömrü yok v.s ama wave kullanıcısı olarak gerçekten sıkıntıya gelemiyorum sadece dile getirmek istedim buda canımı sıktı açıkçası.. bada 2.0 lada gelmezse işimiz var.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
herşeyi anladım da şu başlığa bakın skandal diye yok daha nelerr

silver021

silver021

Üye
120 Uygulamayi bide symbina yükleyin ordanda bak bakalim telin nevri dönûormu dönmûyormu. 2000 3000 uygulama yok bi kere badada yani bunun 1100 zaten tema widgetlari saymiorum bile. temalari yükledikten sonra zaten uygulamalar bölümünde tutmayin gereksiz yere direk kaldirin. yani ben 50 program yükledim onun disinda isime yariyan pek bi program yok. öyle yani. oyun felanda yüklemedim bu cebe. kullanicaya gore degisir bu kıstaslar. ben oynayip bitirdigim bir oyunu kaldirir silerim zaten tutmam ne anlami varki tekrar tekrar oynamanin:)

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Önceki sürümlerde bi kısıtlama yoktu sanırım bada 1.2 ile gelen bişey bu diye düşünüyorum yığın bellekle teli bağladımda 3 tane hafıza açıyor telefon hafızası hafıza kartı ve ops diye bi bellek bu bellek spofu engelmek için yapılmış ve maksimum 1 gb la sınırlandırılmış uygulamalırın bir kısımını bu belleğe atıyor bunla lakalı olablir (Tahmin)

mevlutcan

Üye
120 uygulama sınırı var diye şikayet ediyorsun, bir bakıma sınırsız olmalıydı fakat günde her uygulamayla ortalama 2 dakikanı geçirsen 120 uygulamada 240 saat yapar. bu da günde 4 saate tekabül eder. 120 programla da uğraşıp günde 4 saatini telefona harcayabilme lüksüne sahip olduğun için seni kıskanıyorum :)
benim mantığım gereksiz, kullanmayacağım programları yüklemektense işime yarayanları yüklerim olur biter.
mükerrer programlardan kaçınmak bile büyük tasarruftur. saygılar.

soserious

Üye
Arkadasım foruma daha önce baksaydın görebilirdin uygulamaların "10 Sayfa" ile sınırlı oldugunu :) Skandal yazmaya gerek yok , görende Bada'nın sex videosu nete dustu sanacak :D

• Beğen
Tepkiler: doğanbey, cewikkuwwet01, Waveman ve 1 kişi daha

Starsley

Bu konu hakkında yorum yapmıcam ama silver arkadaş demiş; 120 uygulama symbiana yükleyin nevri döner diye ben eskiden 5800 kullanırken BİLE tam 170 uygulama vardı. Ne taşımada nede yüklemede problem yaşadım Kİ symbian^3 kat kat daha iyi s60v5 e göre benim düşüncem inşallah gelir badayada böyle bi yazılım falan çünkü çok gerekli bi şey. :)

• Beğen
Tepkiler: realatik
silver021

silver021

Üye
Evet evet hatta sinirsiz yükle hic bisey olmuo biz sanki symbian hic ama hic kullanmadik zaten dimi. :d c7 yide hic takilma donma olurmu ya koskoca 680 mhzlik islemciyle neleri neleri basariyor. aaa ayip etmişim. takilma donma sorunu yaşiyanlarinda hiç biri c7 ye sahip deil zaten!
allahini sewdigim ceptown sitesini aç bak oku gör 50 yorumdan yanlizca 5 tanesimi iyi yönde olabilir ya. c7 gelmis geçmis en büyük facia. sende galiba cem yilmaz showda karaborsa bilet almis herseye gülüyor espirisine bir örneksin anlasilan rebel ;)

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...