Sızdırılan Xiaomi Mi Mix 2S Görseli, Ekran Üzeri Parmak İzi Tarayıcıyı Gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Sızdırılan Xiaomi Mi Mix 2S Görseli, Ekran Üzeri Parmak İzi Tarayıcıyı Gösteriyor

Xiaomi Mi Mix 2s'in internete sızdırılan yeni bir görüntüsünde, akıllı telefonun ekran üzeri parmak izi tarayıcıya sahip olacağı görülüyor.

Çin merkezli üretici Xiaomi, 27 Mart tarihinde Xiaomi Mi Mix 2s'in tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Şirket tarafından paylaşılan bir görselde de resmi olarak doğrulandığı üzere Xiaomi Mi Mix 2S, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip olacak. Ancak internete sızdırılan yeni bir canlı görüntüye göre akıllı telefon, ekrana entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcıya da sahip olacak.



Eğer sızdırılan resimdeki cihaz gerçekse, parmak izi doğrulama için sensör, ekranın alt kısmına yakın ortada bir yerde konumlandırılmış demektir. Bu görüntü, stok Android kilit ekranında olduğu gibi kullanıcının parmağını arkadaki tarayıcıya uygun bir şekilde koyması için sadece bir yönlendirme de olabilir. Bu noktada, Xiaomi Mi Mix 2S ile ilgili sadece yorum yapabiliyoruz ve gerçek, Mart ayı sonlarında,düzenlenecek tanıtım etkinliğinde ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Ayrıca, Xiaomi Mi Mix 2s'in 6.01 inçlik OLED bir ekran paneline sahip olacağı ve şimdiye kadar sadece Asus Zenfone 5 serisinde kullanılan Sony IMX363 kamera sensöre sahip olacağı iddia ediliyor. Xiaomi Mi Mix 2s'in bellek özellikleri tarafında ise 6GB ve 8GB RAM ile 128GB ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleri sunması bekleniyor.
 


Üst Alt