Haber Sızdırılan Galaxy S8+ Özellik Listesi, Tüm Detayları Ortaya Çıkarıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızdırılan Galaxy S8+ Özellik Listesi, Tüm Detayları Ortaya Çıkarıyor
Samsung Galaxy S8+'ın şimdiye kadar bilmek istediğimiz tüm özellikleri, internete sızdırılan teknik özellik listesi üzerinden ortaya çıktı.

Evan Blass, teknoloji ve özellikle de akıllı telefon dünyasının bir numaralı fenomeni oldu diyebiliriz. Yorulmak bilmeyen Evan Blass, Galaxy S8+ ve S8 hakkında bir çok bilgiyi ortaya çıkardı ve şimdi de bu bilgileri doğrular nitelikte Galaxy S8+ Özellik listesini yine twitter üzerinde takipçileri ile paylaştı.

https://www.maxicep.com/galaxy-s8in-simdiye-kadarki-en-net-goruntusu-sizdirildi
Galaxy S8'in Şimdiye Kadarki En Net Görüntüsü Sızdırıldı
Samsung, Galaxy S8'i her iki taraflı kavisli bir ekranla donatmaya karar verdikten sonra aynı telefonu farklı bir isimle S8+ olarak sunması pek mantıklı görünmüyordu. Bu nedenle Galaxy S8+ 6.2 inçlik daha büyük bir ekran ve daha büyük ekran için gerekli olan daha fazla kapasiteye sahip bir batarya ile donatmaya karar verdi. Bu nedenle son dönemlerde Galaxy S8'in yerine Galaxy S8+'ın özellikleri, akıllı telefon hayranları tarafından daha çok merak ediliyordu.



Peki tahminler yerine gerçek Galaxy S8+ Teknik özelliklerini neden paylaşmayalım? Evan Blass'ın son olarak paylaştığı bir görsel, Galaxy S8+'ın merak edilen tüm yönlerini ortaya koyuyor. Listelenen özelliklerin çoğu tam olarak beklendiği gibi olsa da, parmak izi tarayıcısının listede olmaması nedeniyle dikkat çekici olduğunu düşünüyoruz. Anlaşılan o ki Samsung, cihaza dahil edilecek olan iris tarayıcı ile biyometrik kimlik doğrulama görevini yerine getireceğine emin.

Ayrıca opsiyonel olarak sunulacak kablosuz şarj desteğinin satın alınacak ayrı bir şarj padi ile yapılacağına da dikkat çekmek istiyoruz. Son olarak, 6GB RAM'e sahip bir akıllı telefonla bir sonraki seviyeye geçmek isteyen kullanıcılar, Samsung'un 4GB RAM kullanması ile hayal kırıklığına uğrayabilir.
Sızdırılan Galaxy S8+ Özellik Listesi, Tüm Detayları Ortaya Çıkarıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler ve _ardaa


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
çok ta benzemiyor ya abartmayalım
yeni modeli farklı yaparlar muhtemelen
 
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Nokia 6 bundan daha iyi ve 4gb ram var

 
bilisimler

bilisimler

Üye
Muhteşem:spr
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tartışmaya girmeyelim lütfen elbette s8 çok daha üstün bir cihaz nokia 6 dan hatta s7 ve s6 bile daha üstün :hmmm
 
Afşın

Afşın

Üye
3310 u daha çok merak ediyorum [emoji3][emoji3]

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt