Sizce Hangi Xperia

Sponsorlu Bağlantılar

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi Xperia
Xperia almak niyetindeyim biraz araştırdım ancak xperia u 4gb hafıza çok yetersiz ama şekil olarak çok güzel neo istekleri karşılıyor ama u daha çekici geliyor 800 tl civarında arttırabılır hafıza yada en az 8gb hafızası olan önerebileceğiniz xperia modeli nedir ?

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
sana bu telefonlardan birini seç derim

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
Burayı biliyorum araştırdım biraz en mantıklı tercih arc s geldi ekranı büyük arttırabilir hafızası var 8 mp kamerası var ancak bakıyorum vatan computerde 1200 tl sahibinden com da dukanda garantili 780 tl :) neden bu kadar fiyat farkı var ki 780 likte varmı acaba bışi :D

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
internet üzerinden alınan herşey ucuz dur zaten.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
olduğunu düşünmüyorum arayıp dukkana gitmek lazım peki teşekkür ederim :) şu uluslararası garanti olayı nasıl birşey oluyor 1 sene

fikret3968

fikret3968

Üye
birde bunu incele istersen

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
şu anda elimde xperia u var öneririm herkese 4 gb sd 2 gd da tel olmak üzere 6 gb hafızası varmış yeterli olanlara önerimdir

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
telefon aldım arkadaslar tesekkurler HTC den yana kullandım tercıhımı evo 3d aldım

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
arc s'ten başka xperia tanımam demek için girmiştim...

tabi evo 3d hepsinden daha iyi ve çok iyi bir seçim, hayırlı olsun :)

hunter41

hunter41

Üye
Xperia neo v kullanıyorum çok memnunum kullandığım programlarla da işlevi dahada iyileşti sanada tavsiye ederim

free1987

free1987

Üye
samety500

samety500

Üye
neo v beyaz :D ;)

outlawz81

Üye
arc s lafı bile olmaz ben androidtelefonları.comdan aldım fiyat suan çok uygun 754 + kdv kapıda ödeme seçeneğinde var telefon yoksa parada yok hesabı ben baktım öyle teslim aldım sanada tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt