Sizce Hangi Üniversite?

Sponsorlu Bağlantılar

46ceran46

46ceran46

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi Üniversite?
selam öncelik ile konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım. ben lise 4 öğrencisiyim. psikoloji yada yazılım okumak istiyorum ama yazılım için sanırım iyi bir üniversite seçmek lazım. googleden baktım en yüksek yaklaşık 440 puan ile Bahçeşehir Üniversitesi var. 7 kişilik kontenjan ile tam burslu. Üniversiteler ile fazla bilgim yok açıkçası. sizce hangi üniversite? yada psikoloji mi yazılım mı? düşüncelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Uhops

Uhops

Üye
Yazılımdan anlıyorsan yazılıma git bence.

• Beğen
Tepkiler: 46ceran46
46ceran46

46ceran46

Üye
    Konu Sahibi
şuan bile yaş grubuna göre iddalıyımdır. :-)
ama dediğim gibi üniversite ve sonrası ile fazla bilgim yok. o yüzden bir sorayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
Yazılım değil bilgisayar mühendisliği oku :pro:Bir de psikoloji nere yazılım nere. Ben bilg. oku dedim de, vazgeçtim. Otur önce bir düşün, nasıl bir iş istiyorsun, ne bekliyorsun, sana ne uygun. Bunları düşün, karar ver.

• Beğen
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
git psikoloji oku psikolog ol saati 100tlden .D köşeyi dön

• Beğen
46ceran46

46ceran46

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar mühendisliğinin yazılım Mühendisliğinden artıları nelerdir?

bana kalırsa ikisinide seviyorum psikoloji de okusam yazılım yada bilgisayar da okusam fark etmez ikisinide severek yaparım.

başka bir forum sitesinde bir yazı okudum Erzurum da yazılım Mühendisliği okursanız aranan eleman olursun diyordu bilgisayar mühendisliği okursanız orda burda iş ararsın diyordu ama ne kadar doğru orasını bilmiyorum.

kendisi yada bir tanıdığı bilgisayar mühendisi olan yok mu? en azından biraz da olsa bir bilgi sahibidir. cevaplar için teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt