Sizce değişmelimiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Sizce değişmelimiyim?
Merhaba arkadaşlar. Benim bir arkadaşım htc HD7 telefona sahib fakat windows sistemini bilmediği için telefon gözünden düşmüş ve istemiyor. Benim htc wildfire s ile takas yapmak istiyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bende vindovs hiç kullanmadım sizin fikriniz ne? sizce değiştirmelimiyim? yani böyle işte. Takas yaparsam yaybedermiyim?

yoyofurkan

Üye
hd 7 ye android kurulabiliyor

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
ben biraz araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım( bu konu hakkında biraz yardımcı olabilirmisin?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O cihazda WP7 var. Başka işletim sistemide kurulmuyor bildiğim kadarıyla.
WP farklı bir deneyim olur. Karar sizin...

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Androiddeki gibi oyunlar uygulamalar WP için mevcut mu? yani bu yönden sıkıntı çekmeyeyim. Ne bilim romlar felan zenginmi? ha birde en esas Bu telefon usb ile bilgisayar görmüyor zune ile açılıyor dosyalar. Bunun için bir X-plore veya benzeri birşey varmı?

ka_za

ka_za

Üye
Androiddeki gibi oyunlar uygulamalar WP için mevcut mu? yani bu yönden sıkıntı çekmeyeyim. Ne bilim romlar felan zenginmi? ha birde en esas Bu telefon usb ile bilgisayar görmüyor zune ile açılıyor dosyalar. Bunun için bir X-plore veya benzeri birşey varmı?

Oyun konusunda cok sikinti cekersin

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
ka_za, hadi ya(( peki file manager felan böyle birşeyler varmı?

Invoke

Invoke

Üye
X-plore var diye biliyorum. Dosya yönetici sıkıntı olmaz.
Sana şöyle söyleyim: -1 Uygulama ve oyun kıtlığı
-2 Hafıza kartı takılmıyor, 8gb dahili yeter mi? Yetmez bence.

Onun haricinde ekran çözünürlüğü doğal olarak keskinlik daha iyi.
Bitti bu kadar :D

- - - Eklendi - - -

Şimdi araştırdım da 16gb olanı da varmış, arkadaşın da ki 8se direk ele. 16ysa çok oyun oynamam diyorsan değiş =) Uygulamalar sıkıntılı ama yavaş yavaş çıkıyor, marketleri gelişiyor diye biliyorum, tabi android kadar hızlı olamazlar fark her zaman kendini korur. Ama Wildfire Sde de her çıkan oyunu oynayamazsın. Ama o telle Windowsa çıkan çoğunu oynarsın. Ama dediğim gibi zaten kısıtlı oyun var.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Takası yaptım 16 gb telefonun belleği. okadar da zengin değil market ama iş görür. bir sıkıntım var ki, file manager yok

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun diyelim.
WP bölümüne bir gözatın :)

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :) ama herzamanki şey oldu. Şimdiye kadar kaç teleffonum oldu ya resmi güncelleme gelmez ya kırılması zor olur. Buda anen öyle oldu. Bütün wp modelleri SPL 1.2 iken rahatlıkla kırılıyorken benim bu tel 5.11 çıktı ve kırılması baya bir uğraştırıcak gibi gözzüküyor :D

ka_za

ka_za

Üye
X-plore var diye biliyorum. Dosya yönetici sıkıntı olmaz.
Sana şöyle söyleyim: -1 Uygulama ve oyun kıtlığı
-2 Hafıza kartı takılmıyor, 8gb dahili yeter mi? Yetmez bence.

Onun haricinde ekran çözünürlüğü doğal olarak keskinlik daha iyi.
Bitti bu kadar :D

- - - Eklendi - - -

Şimdi araştırdım da 16gb olanı da varmış, arkadaşın da ki 8se direk ele. 16ysa çok oyun oynamam diyorsan değiş =) Uygulamalar sıkıntılı ama yavaş yavaş çıkıyor, marketleri gelişiyor diye biliyorum, tabi android kadar hızlı olamazlar fark her zaman kendini korur. Ama Wildfire Sde de her çıkan oyunu oynayamazsın. Ama o telle Windowsa çıkan çoğunu oynarsın. Ama dediğim gibi zaten kısıtlı oyun var.

Tam tersi windows oyunuda zor oynar. Windows 8 disinda cogu surume oyunlar gelmiyor androidde küçük oyunlari oynardı ama

ka_za

ka_za

Üye
Teşekkür ederim :) ama herzamanki şey oldu. Şimdiye kadar kaç teleffonum oldu ya resmi güncelleme gelmez ya kırılması zor olur. Buda anen öyle oldu. Bütün wp modelleri SPL 1.2 iken rahatlıkla kırılıyorken benim bu tel 5.11 çıktı ve kırılması baya bir uğraştırıcak gibi gözzüküyor :D

İnşallah memnun kalırsın hayirli olsun :)

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
ka_za, Teşekkür ederim. Ama benim anlamadığım oyun oynanmıyacaksa buna 1 Gz niye koymuşlar anlamadım gitti)

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
XBox ile gayet başarılı oyunları var bu telefonun. Ama bir problemim var ve yardımınıza ihtiyacım var bu telefonu kolay şekilde unlock yapmamız mümkünmüdür arkadaşlar? SPL 5.11 versiyon. ve birşey daha internetde bu telefonu android yapmışlar bilmiyorum belkide çin malıdır. Bu konuda bilgisi olan varsa rica ediyorum benimle de paylaşsın :)

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
kabul etmeni tavsiye ederim :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt