Sızan LG G5 Geekbench Sonuçları üst düzey performans ipuçlarını veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sızan LG G5 Geekbench Sonuçları üst düzey performans ipuçlarını veriyor
Vay canına :eller:


LG’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemisi G5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.


Akıllı telefon dünyası 21 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’ne odaklanmış durumda. Güney Kore merkezli üretici LG de burada yeni amiral gemisi G5 modeli ile boy göstermeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen LG G5 hakkında artık neredeyse hergün yeni bilgiler gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde kamera özellikleri hakkında bilgiler sızan LG G5’in bu sefer de Geekbench benchmark test sonuçları ortaya çıktı.

LG G5 için Quick Cover Kılıf Resmi Olarak Doğrulandı


LG G5 Geekbench sitesinde Qualcomm Snapdragon 820 Quad-Core yonga seti, 4GB sistem belleği ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile göründü. Bu özellikler daha önce sızan teknik özelliklerle de örtüşüyor.

Resmi olmayan benchmark testleri tam olarak akıllı telefonların gerçek performansının göstergesi değil ancak Snapdragon 820 çipsetler genellikle bu testten tam 5000 civarında skor elde ediyor. Samsung Galaxy S7’nin Snapdragon 820 yonga setine sahip Kuzey Amerika versiyonu ise 4979 puan almıştı. LG G5 ise Geekbench benchmark testinde 5.061 puan alıyor.

LG G5, Optik Zoom’lu Kamera ile Yeni Bir Efsane Başlatabilir
LG G5, Güney Kore merkezli üreticinin son dönemde önemli başarılara imza atan LG G serisinin en yeni modeli olmakla birlikte, gelişmiş ve yükseltilmiş multimedya özellikleri ile fark yaratacak yeni deneyimler yaşatacağı iddia ediliyor. Yeni Dual kamera teknolojisi, magic slot teknolojisi, Always-on ekran özelliği ile LG G5 şimdiden Premium seviye akıllı telefonlar kategorisine adını yazdırdı diyebiliriz.

Sızan LG G5 Geekbench Sonuçları üst düzey performans ipuçlarını veriyor - MaxiCep
 


Üst Alt