Siz de destek verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Siz de destek verin
:bigstar:Arkadaşlar öğrendiğime göre youtube'da, bir kişinin videosu 30 kez "flag" lanırsa o video siliniyormuş.Ve 3 videosu silinen birisi de youtube'dan banlanıyormuş.Şimdi şunun için desteğinizi istiyorum.Malumunuz youtube'da Ülkemizi,Atatürk'ü ve dinimizi kötüleyen çok sayıda paylaşım mevcut.Ben buraya o videoların linklerini vereyim.Sizler de flag işlemini yapabilirseniz, en azından tepkimizi göstermiş oluruz.Hiçbir şey yapmamaktansa,biz de en azından sanal ortamda bir direnç ve sağduyu gösterebiliriz.Eğer site yönetimince ve diğer üyelerce kabul edilirse ben o zararlı videoları bulup linklerini burada teşhir etmeye hazırım.Bakın sitede binlerce kişi var.Bunun 30 tanesi bile yeterli.Desteğinizi bekliyorum.:oke::heyo:

Nazy

Nazy

Üye
Çok Güzel Düşünmüşsün Linkler Gelsinde

keremerson

keremerson

Üye
eğer gerçekten ülkemizi vatanımızı milletimizi aşşalayıcı video'larsa kaldırılması için sonuna kadar her türlü yardıma hazırım :oke:

mservank

mservank

Üye
iyiiş gerçekten seve seve yaparım

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi

watch?v=_joghqxjOt4
watch?v=MaJ37MfD5Wc
watch?v=UbY5ibuIUJw&feature=related
watch?v=zV9kdhjILYM
youtube.com yazdıktan sonra / işareti koyup üsttekileri kopyalayıp yapıştırın.Videoların sitemizde görünmemesi için böyle yaptım.Bunlarla ilgili olarak yanlarında göreceğiniz videoları da banlayabilirsiniz.:oke:

Bunlara flag yaparken, "Flag !?" işaretine tıklayın.Videonun hemen altındaki menüde "Share,Send.." butonlarının yanındadır.Tıkladıktan sonra altta açılan sekmeden:
1.Hateful or Abusive Content i seçin
2.Mouse nuzu biraz bu seçeneğin üstünde bekletince >> "promotes hatred or violence" yi seçin
3.Tekrar altta çıkan yerde national origin(milli köken), ethnic origin(etnik köken) veya religion (din) seçeneklerinden videoya uygun olanı seçin.
4.En sonda da hemen bu işlemleri yaptığınız bölümde bir "Flag" sekmesinin belirdiğini göreceksiniz.Buna tıklayarak işlemnizi sonlandırın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Edindiğin bilgi doğru mu bilemiyorum ama eğer doğru ise silinmesi biraz uzun sürebilir. Siz de biliyorsunuz, o kadar video var. ;)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ChavRash ama bu şuna benziyor. Hz.İbrahim mancınıkta gerilip yakılmaya hazırlanılırken, bir karınca sırtına aldığı bir damla suyu hızla Hz.İbrahim'e götürüyormuş.Ağzında aynı yere götürmek için bir kaç çalı parçası taşıyan karga o karıncayı görünce.Ben bile ağzımda 3 tane çalı götürebiliyorum ateşi hızlandırmak için, sen ise bir damla su ile mi söndüreceksin ateşi demiş.Karınca da "evet belki ateşi söndüremem ama en azından safım belli olsun" demiş.Bizimki de bu hesap.Karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.İşe yararsa ne ala, yaramazsa en azından safımız belli olsun. (Önemli Not:Bu konuya fiili olarak katılmayan arkadaşları töhmet altında bırakmak,sizin safınız da belli demek niyetinde değilim,yanlış anlaşılmasın.Herkes en azından içinden lanetliyordur bunları.Ama fiili bir şeyler yapmak isteyen birileri varsa onlara da yardımcı olmak istedim)

--------------- Ekleme ---------------

Eee konu hiç ilgi görmedi.Üzüldüm yaw:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt