Sivasspor, Trabzon karşısında deplasmanda puan arayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sivasspor, Trabzon karşısında deplasmanda puan arayacak
Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, Trabzonspor'a karşı ilk sınavını 13 Eylülde deplasmanda verecek.




Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor, Trabzonspor ile 13 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.
Trabzonspor maçıyla birlikte teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ligdeki 11. sınavını verecek olan Sivasspor, Bakkal yönetiminde Trabzonspor'a karşı da ilk kez mücadele edecek.
Mesut Bakkal yönetiminde 7'si ise geçen sezon, 3'ü ise bu sezon olmak üzere çıktığı 10 lig maçında 1 galibiyet, 8 beraberlik, 1 yenilgi alan Sivasspor, aynı dönemde geçen sezon küme düşürülen Ankaraspor ile olan maçını da hükmen kazanmıştı.
BAKKAL YÖNETİMİNDEKİ İLK GALİBİYET GALATASARAY'A KARŞI
Bakkal döneminde ligde ilk galibiyetini (hükmen galibiyet hariç) bu sezonun ilk haftasında iç sahada Galatasaray'a karşı 2-1'lik skorla elde eden Sivasspor, ligin 3. haftasında Bursaspor'a iç sahada 2-0 mağlup olarak 9 maçlık yenilmezlik serisini noktalamıştı.
4 BÜYÜKLERE KARŞI LİGDEKİ 4. SINAV
Bakkal yönetimindeki Sivasspor, Trabzonspor maçıyla birlikte 4 büyüklere karşı da ligdeki 4. sınavını verecek. Geçen sezon Beşiktaş ile deplasmanda 2-2, Galatasaray ile iç sahada 1-1 berabere kalan Sivasspor, bu sezonun ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmişti.
Bakkal'ın ekibi, ayrıca bu sezon Cumhuriyet Kupası'nda 4 büyüklerden Fenerbahçe ile karşılaşmış ve bu maçta sarı-lacivertli ekibe 3-0 yenilerek kupayı rakibine kaptırmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt