Sivasspor İntertoto Aşkına.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mAd_girL

mAd_girL

Üye
    Konu Sahibi
Sivasspor İntertoto Aşkına.. :)
Intertoto Kupası’nda mücadele eden temsilcimiz Sivasspor, ikinci tur rövanş maçında Karadağ’ın OFK Grbalj takımını 1-0 mağlup ederek 3. tura yükseldi. İlk maçta deplasmanda elde ettiği 2-2′lik beraberliğin ardından rakibini Sivas 4 Eylül Stadı’nda konuk eden Sivasspor, 83. dakikada Diallo’nun kafayla attığı golle maçtan galip ayrıldı ve adını 3. tura yazdırdı. Kırmızı-beyazlılar 3. turda Portekiz’in Sporting Braga takımıyla karşılaşacak. İlk maçta önümüzdeki hafta Sivas’ta oynanacak.
Tarihinde ilk kez Sivas’ta bir Avrupa Kupası maçına çıkan Sivasspor maça hızlı başlayan taraftı. Özellikle ilk yarım saatlik dilimde birçok pozisyona giren temsilcimiz, bu fırsatlardan yararlanamadı. Bir hayli tempolu bir oyun ortaya koyan Sivasspor, özellikle Balili ve Mehmet Yıldız ile girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru düşen tempoya, taraftarlar da ayak uydurunca ortaya sıkıcı bir karşılaşma çıktı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarı, ilk yarının aksine düşük tempoda başlarken, Sivasspor gol pozisyonlarına girmekten zorlandı. Karadağ temsilcisinin zaman zaman gelişen ataklarında yedek kaleci Volkan başarılı oldu. İlk yarıdaki kadar olmasa da ikinci yarıda da Grbalj kalesinde tehlikeler yaratan Sivasspor, aradığı golü maçın 83. dakikasında Diallo ile buldu. Kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahasına gelen topa güzel bir kafa vuruşu yapan Diallo topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Geriye kalan zamanda maçta başka gol olmadı ve Sivasspor maçı 1-0 kazanarak tur vizesini aldı.

alıntı.

------------------
olleeyy yuppii yahhooo şampiyonlar ligine gitsek onuda alırdık eheu sanki bunu aldıkta hemen :heyo::ehe
 


canturgay

canturgay

Üye
uefa kupasına katılma yolunda başarılar sivas a..:)
 
dreamnoble

dreamnoble

Üye
Sivasspor'un yolu açık olsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt