''Sivasspor gerçeği vardı bugün"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
''Sivasspor gerçeği vardı bugün"


Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, ''Sivasspor gerçeği vardı bugün, onları tebrik ediyorum'' dedi.

Sivasspor'a mağlup olan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, ''Sivasspor gerçeği vardı bugün, onları tebrik ediyorum'' dedi.

Volkan Demirel, 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, Sivasspor'u gösterdikleri mücadele ve oynadıkları futboldan dolayı tebrik etti.

"FAZLA SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK"
Kazanmak veya beraberliği yakalamak için fazla bir şey gösteremediklerini söyleyen Volkan Demirel, ''Çünkü, bizi gerçekten oynatmadılar. İyi mücadele ettiler, iyi oynadılar. Neticesinde de mağlup olduk. Tabii ki arkasına sığınabileceğimiz, 'yorgunluktu, çok sık maçtı' filan da diyebiliriz, ama bunların arkasına sığınmak yanlış olur. Çünkü, Sivasspor gerçeği vardı bugün, onları tebrik ediyorum. Fazla da söylenecek bir şey yok'' diye konuştu.
YOBO: KAZANMAYA GELMİŞTİK
Joseph Yobo ise maçtan önce buraya kazanmaya geldikleri düşüncesinin takımdaki herkeste hakim olduğunu söyleyerek, ''O bilinçle sahaya çıktık. Ama maçta o şekilde performans gösterdiğimizi söyleyemem. Özellikle yediğimiz golden sonra gidişat tamamen onların lehine geçti. Çevirecek kadar da iyi bir oyun ortaya koyamadık. Kazanmaya gelmiştik, ama goller maalesef değiştirdi. Özellikle ilk golün ofsayt olduğunu söylediler bana, ondan sonra maalesef fiziksel yorgunlukla birlikte biraz da psikolojik düşüş oldu takımda. Geri çevirecek kadar da iyi hamleler yapamadık, maalesef mağlup olduk'' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Cevap
0
Görüntüleme
743
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
217
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
322
DiaBLoS


Üst Alt