Sivasspor 'aylar sonra' galip geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sivasspor 'aylar sonra' galip geldi
Süper Lig'de son üç sezona damgasını vurup şampiyonluklara ortak olan Sivasspor bu sezon adeta ligin dibine çakıldı. Bugünse 24 Mayıs 2009'dan beri, yani 139 gün sonra ilkez kazandı...


Bu sezon ligde yaptığı 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ve topladığı 1 puanla ligin dibine adeta demir atan Sivasspor, evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0 yenerek kötü gidişe "dur" dedi...

Sivasspor'u galibiyete götüren golleri 55 ve 90+3. dakikalarda Kamanan kaydetti...
Ligdeki en son galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında, 24 Mayıs 2009 tarihinde Sivas'ta Gençlerbirliği'ne karşı 3-2'lik skorla elde eden ve bu maçtan bugüne dek geçen 133 günde ligde galibiyete hasret kalan Sivasspor, Antalyaspor'u yenerek, hem bu sezon ligdeki ilk galibiyetine imza atttı hem de ligdeki galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Ligde zor günler geçiren Sivasspor'da, taraftarlar maç öncesinde, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolculara destek veren tezahüratlar yaptı.
Sivaslı futbolseverler, bu maç sonrası istifa edeceği konuşulan ve bazı internet sitelerinde istifa ettiği yönünde haberler yer alan Bülent Uygun'a sevgi gösterisinde bulunarak ''En büyük asker, bizim asker'' tezahüratı yaptı. Sivasspor, Antalyaspor karşına Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Yasin Çakmak gibi 3 önemli oyuncusundan yoksun bir kadroyla çıktı.
(Haber 7)
Bundan sonra Bülent Uygun bırakmaz herhalde..
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hele şükür.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galip geldi ama teknik direktörünü kaybetti..
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Haftalar snra galibiyet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt