Sitedeki eklenti kitligi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
Sitedeki eklenti kitligi!
sevgli arkadaslar sitdeki eklenti yani diger anlamiyla siteye upload etme iste siteden direk indirme kitligi var..16 kb biseydi sinir ama kullanilmaz ztn 16 kb kucuk bir boyut oldugu icin..benim onerim eklentinin rar veya zip 1o mb flan olmasaydi eminim cok daha iyi olurdu zten eklentiyi kullanan uye az olur :) eklenyiti nasil kullanlcagini bile bilmeyen uye cok yani :) bu durumdan yakinan uyede cok neden hotfile da siteye yuklenmiyor diye...( bknz: http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...-8-symbian-3-unsigned-481190.html#post3377281 )

ben sahsen kendi adima konusuyorum eger benimde eklentideki sinir sorunum olmasaydi dha cok paylasim yapardim bnce cok mantikli siteye upload etmek dosylari :evet:

yada atiyorum 1ooo msjin ustundekilerde moderatorler gibi eklentiden yararlansa ?? mantikli dimi bu daha iyi olurdu bnce..


saygilar..
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eklenti ekleme yetkisini paylaşım yapan, aktiflik gösteren ve güvenilen üyelere veriyoruz genellikle.

Eklenti kotasını 10 MB'dan fazla yapabiliriz; ancak hem bu yetkiyi kullanan üyelerin çokluğu hem de server harddisk alanının sınırlı olması nedeniyle arttırmayı pek uygun görmüyoruz. Örnek verdiğiniz linkteki oyun 145 mb mesela, o oyunu yapan firmanın yüzlerce oyununun aynı boyutta olduğunu düşünürsek bu çok fazla hard disk alanına tekabül eder. Sonuçta dosya upload sitesi değiliz.

Teşekkürler.
 
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
anladm teskkurler
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler, iyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt