Sissoko'nun menajeri Fener için ne dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sissoko'nun menajeri Fener için ne dedi
F.Bahçe'nin gündeminde olduğu ileri sürülen Sissoko için teklif yapıldı mı? Peki oyuncunun menajeri bu gelişmelere ne diyor? İşte yanıtı...








İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, bir dönem Liverpool'da da oynayan Juventus'un defansif orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko Fenerbahçe'nin gündeminde ve sarı lacivertliler Mali asıllı futbolcu için Juventus'a teklif sunmaya hazırlanıyor. NICOLA PENSINI: "SİSSOKO İÇİN PEK ÇOK DURUM VAR!"
Pekii futbolcuyla temasa geçildi mi? Sissoko'nun İtalyan menajeri Nicola Pensini'ye telefonda bu soru yöneltildi...
Pensini, "Sissoko için pek çok durum söz konusu olabilir. Ama bunu konuşmak için çok erken. Gelecek ay futbolcumun geleceğini nasıl şekilleneceğini konusunu konuşacağız. Size söyleyebileceğim tek şey, Fenerbahçe ya da bir başka Türk takımındarn teklif almadığımız, ne benim ne de oyuncumun hiç bir kişiyle transfer konusunda bağlantıya geçmediğidir" şeklinde konuştu.
GELECEK AY AÇIKLAMA YAPACAĞIZ
Pensini, ısrarlı sorular üzerine, "Anlıyorum, siz işinizi yapıyorsunuz; ama ne Sissoko ne de ben bu konuda konuşacağız. Bu süreç bizim için uygun değil. Gelecek ayı beklemek zorundayız. Gazetelerin ne yazdığını bilmiyorum. Hem Türk hem de İtalyan gazeteleri istediklerini yazabilirler" dedi.
Corriere dello Sport'un iddiası ise para kaynağı sağlamak isteyen Juventus'un bu transfere olumlu baktığı, dolayısıyla Fenerbahçe'nin şansının fazla olduğu yönünde.

Juventus'la 55 maça çıkan Mohamed Sissoko 4 gol attı. Sissoko, sadece takımında lig maçlarında fazla şans bulamadığı için sıkıntılı günler geçiriyor. Bu nedenle devre arasında ayrılabileceğinden bahsediliyor ama Napoli gibi İtalyan takımlarının da 25 yaşındaki futbolcuya talip olduğu belirtiliyor.

Özgür Sancar-Radyospor
 
  • Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
399
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
394
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
324
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
282
Haydar


Üst Alt