Şişedeki mektup 42 yıl sonra bulundu!

Sponsorlu Bağlantılar

jotem173

jotem173

Üye
    Konu Sahibi
Şişedeki mektup 42 yıl sonra bulundu!
Nicholas Sparks’ın romanından uyarlanan “Message in a Bottle” filmindeki olayın bir benzeri, geçtiğimiz günlerde yaşandı.Bundan 42 yıl önce okyanusa atılan bir mesaj New York’ta kumsala vurunca yeniden hatırlandı.

Mail Online’da yer alan habere göre İskoç balıkçı John Souter, 42 yıl önce babası ve sonradan vefat eden kayın biraderiyle balık tutmak için denize açılmıştı.

“ÇOKTAN UNUTMUŞTUM”

Bugün 66 yaşında olan Souter, mektubunu balıkçılık üzerine bir almanağın sayfalarına yazmış ve okyanusa atmıştı. Mail Online’a konuşan Souter “O anı hatırlıyorum” dedi ve şöyle devam etti; “Bir parça kağıdı yırttım, üzerine adımı, adresimi ve o günün tarihini yazdım.

Daha sonra mesajı Hay’s marka limonata şişesinin içine koydum ve denize attım. Bill de (kayın biraderi) aynı şeyi yapmıştı, ancak onun mesajı 1 yıl içinde bulunmuştu. Ben ise kendi yazdığım mesajı çoktan unutmuştum.

Bu kadar yol gitmiş olmasına inanamıyorum.”Şişeyi ve içindeki mesajı, New York’taki Jones Beach’de gezen olan Michael Scholz adlı bir turist buldu.

Mesajı yanında Almanya’ya götüren Scholz, daha sonra Souter’a geri yolladı. Souter ise Noel’de Almanya’ya bir kart atarak, Scholz’a çabaları için teşekkür etti.
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
enterasan aslında benzeri şekilde denemek lazım :naughty: kendimize mektup yazıp mektubun iletilme tarihini bundan 10-20yıl sonraya vereceğiz değişik olur yani :bilmm
 
  • Beğen
Tepkiler: jotem173

Benzer Konular

Pure Life
Cevap
1
Görüntüleme
3K
-YARINIYOK-
Cevap
1
Görüntüleme
3K
a21a


Üst Alt