Şiş Gözlere Veda Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şiş Gözlere Veda Edin
Bazı şeyler, şiş gözlerden daha yorgun (veya daha yaşlı) görünmenize neden olabilir. Buna neden olanlar çoğunlukla yorgunluk, vücutta su birikmesi, alerji hatta göz makyajı reaksiyonu bile olabilir. Cildinizi hızlı bir biçimde sıkılaştırmak ve gözlerinizin daha genç görünmesine yardımcı olmak için işte doktorunuzun tavsiyeleri:
Üzüm çekirdeği ekstresini deneyin, caudalie
ürünlerinde ve Lancome Vinefit serisinde bulunur. Bazı kişiler, kişisel deneyimlerinden iyi sonuçlar aldıklarını söylemişlerdir ve ön çalışmalar, cilde üzüm çekirdeği ekstresi uygulamanın, vücutta su birikmesi ya da yetersiz dolaşım nedeniyle oluşan gözlerdeki şişlikleri azaltabileceğini ileri sürmektedirler. Ayrıca, cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur ve güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlayabilir. Geceleri kullanılabilir.

şiş gözler için çay poşeti

Şişliği çay poşetleriyle azaltın, iki çay poşeti
kullanarak bir fincan çay demleyin. Soğuyana kadar çay poşetlerini bir kenara koyun, sonra birkaç dakikalığına gözlerinizin şiş yerlerine yerleştirin. Soğuk nem, şişmeyi 24 saate kadar azaltabilir. Buna ilaveten, çay göz yanmasını azaltan bileşikler olan tanen içermektedir.
Aynı etkiyi, şiş bölgelere soğuk salatalık dilimleri, hatta soğutulmuş kaşık koyarak da elde edebilirsiniz.
 
hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt