Siri iPhone X'de Nasıl Açılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Siri iPhone X'de Nasıl Açılır?
Yapay zekanın gün geçtikçe hayatımıza daha fazla girmesi günlük hayattaki birçok işimizi çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yapmamızı sağlıyor. Apple tarafından yıllar öncesinde duyurulan sesli asistan Siri aradan geçen yılların ardından belkide Apple kullanıcılarının günlük hayatta en çok kullandığı özellik diyebiliriz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple cihazlarında uzun yıllar boyunca kullanılan home ( ev ) tuşu bildiğiniz üzere iPhone X serisi ve ardından iPhone XS serisi ile beraber unutulacak gibi görünüyor. Home tuşu sayesinde Siri sesli asistanını kullanan birçok kullanıcı yeni nesil iPhone X'de nasıl Siri açılır ? Sorusuna yanıt ararken bu yazımda sizler için iPhone XS'de nasıl Siri açılır veya iPhone X'de nasıl Siri açılır bunu basit bir şekilde anlatacağım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihazın yan tarafında yer alan yan tuş sayesinde iPhone X'de Siri'yi açabilirsiniz. Bunun için yan tuşa uzun basmanız yeterli olacaktır. Yan tuşa uzun bastıktan sonra ekranda Siri'nin açıldığını görebilirsiniz. Daha sonrasında sesli komutlarınız ile Siri ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer taraftan eğer sesli komut ile Siri'yi dilediğiniz zaman aktif hale getirmek istiyorsanız bunun için öncelikle cihazınızın ayarlar menüsüne girin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayarlar menüsü üzerinden Siri menüsüne girin ve oradan Hey Siri özelliğini aktif hale getirin. Bu sayede siz ne yaparsanız yapın Hey Siri komutunu sesli bir şekilde söylediğiniz zaman Siri'nin hemen aktif hale geleceğini göreceksiniz. Elbette bu ayarı açmak pil tüketimini biraz arttırabilir. Çünkü cihaz sürekli olarak mikrofon özelliğini açık tutacak ve sizin sesli komut ile Siri'yi aktif hale getirmenizi bekleyecektir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

Benzer Konular



Üst Alt